reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

To super :) i nie było co się stresować ;)
Ale powiem Wam szczerze jak byłam w pierwszej ciąży to byłam najspokojniejsza ,nie było internetu tak ,człowiek nie miał takiej świadomości ,ze może poronic ,ze coś może z dzieckiem być nie tak.
I wiesz co z tym Internetem to się z Tobą zgodzę. On powienien być zabroniony w ciąży[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeju dziewczyny, ale Mnie ochota na frytki naszła. Toć dosłownie zabiła bym za nie teraz!!!! A przed chwilą zjadłam pół kg truskawek[emoji39][emoji39][emoji39].

Po calym dniu to chocbym chciała , na wszystko nie odpisze.... Było cos o 2-latkach i ich buntach..ja mam w domu trzylatke i dwulatke...Armagedon-uwierzecie :p

Moje czytanie Waszych postów najbardziwj stanęło na Pani , ktora w sklepie sie zapytała czy nie bedzie po jogurcie miała wąsów...padlam , leżę i nie wiem kiedy wstane

Do Pani ktora straciła dzidziusia... Dwa razy stracilam ciążę... Nigdy nie zapomnisz , ale jeszcze bedzie pieknie , naprawde:*

A co do fb , to jestem za. Tam byloby chyba latwiej...jeszcze sie nie umiem tu poznac na tym forum :)

Ktos pytal o okolice katowic- ja jestem z Rybnika ☺

I wiesz co z tym Internetem to się z Tobą zgodzę. On powienien być zabroniony w ciąży[emoji6][emoji6][emoji6]

Oj tak. Nawet nie wiem w jaki sposób przechodzę od czytania np objawów ciąży do najgorszych histori jakie mogły się wydarzyć[emoji53] Teraz juz staram sie nie czytać.
Na frytki miałam taka faze w zeszłym tygodniu, aż slinka leciała, mielismy frytki cały tydzien jak nie na obiad to na kolacje[emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj tak. Nawet nie wiem w jaki sposób przechodzę od czytania np objawów ciąży do najgorszych histori jakie mogły się wydarzyć[emoji53] Teraz juz staram sie nie czytać.
Na frytki miałam taka faze w zeszłym tygodniu, aż slinka leciała, mielismy frytki cały tydzien jak nie na obiad to na kolacje[emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A Ja czekam aż mąż po Mnie przyjedzie i jedziemy do marketu po frytki!!! Bo Mi się robić nie chce a tak będzie szybciej[emoji6][emoji6][emoji6]toć Ja chyba oszaleje[emoji53][emoji53][emoji53]

A co do tego internetu to też tak miałam, a teraz koniec patrzę tylko jak się rozwija płód w danych tyhodniach i to wszystko. Nic z bólami nic z mdłościami nic kompletnie nic Mnie to nie interesuje. Jestem w ciąży i co ma być to będzie.

Po calym dniu to chocbym chciała , na wszystko nie odpisze.... Było cos o 2-latkach i ich buntach..ja mam w domu trzylatke i dwulatke...Armagedon-uwierzecie :p

Moje czytanie Waszych postów najbardziwj stanęło na Pani , ktora w sklepie sie zapytała czy nie bedzie po jogurcie miała wąsów...padlam , leżę i nie wiem kiedy wstane

Do Pani ktora straciła dzidziusia... Dwa razy stracilam ciążę... Nigdy nie zapomnisz , ale jeszcze bedzie pieknie , naprawde:*

A co do fb , to jestem za. Tam byloby chyba latwiej...jeszcze sie nie umiem tu poznac na tym forum :)

Ktos pytal o okolice katowic- ja jestem z Rybnika ☺
A to moja klientka:D ja co sobie to przypomne od razu sie smieje:D

To super :) i nie było co się stresować ;)
Ale powiem Wam szczerze jak byłam w pierwszej ciąży to byłam najspokojniejsza ,nie było internetu tak ,człowiek nie miał takiej świadomości ,ze może poronic ,ze coś może z dzieckiem być nie tak.
To pewnie racja, teraz szukamy, czytamy no i się stresujemy:/

reklama
A ja siedziałam dzisiaj u swojej matki wieczorem zjadlam pół arbuza, przegryzalam chipsami i do tego czereśnie:D a teraz mnie wzdęło, jakbym juz byłam przed rozwiązaniem:D

Do góry