LizkaELIZKA
Moderatorka
Jest tu ktoś z okolic Katowic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, podczytuję Was cały czas i widzę że smutki przeplatają się z radościami...
Co do FB to było by mi miło gdybyśmy zostały tutaj jakoś bardziej tu anonimowo, a po ostatnim wydarzeniu w pracy przekonuję się że FB to nie najlepsze miejsce...
Jestem po becie: 3299 (4.07) i 5220 (6.07). Wg wszechwiedzących internetów to słaby przyrost... więc postanowiłam nie czytać internetów i poczekać na jutrzejszą wizytę ciekawe czy będzie już coś widać
Hi hi, a co do seksu... mój mąż jakby zapomniał że coś takiego istnieje [emoji14] mówi że nie bo mu głupio tak
Grupa tajna dodawać może nowych członków tylko ten co założy. Wtedy nikt nas nie będzie podgladal. Ale poczekajmy jeszcze aż się marzec wypełni do końca bo teraz to pewnie terminy do 20 najwyżej
Kochana przyrost bardzo dobry!!! Musi być minimum 60% po 48godz no i jest nawet wyższy[emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest dobrze!!! I masz racje nie znają się[emoji6][emoji6][emoji6]No mi też tak wychodzi z obliczeń, ale z kalkulatorów internetowych już nie, ale co tam [emoji14] nie znają się
Ja odkąd jestem w ciazy mam libido na poziomie inusowym a w dodatku boje się gwaltowniej ruszyć a co mówić o sekasie. mój mąż chyba też się na razie boi bo nawet boi się mnie mocniej przytulicAaaa hehehehe ja poerdziele
Dziewczyny a jak u Was wyglada z sexem??Ja mam trochę stracha i mój chop tez ma hehe
A moj maz juz wyjal cebuszke z pierwszej ciąży zebym w nocy mogla sie przytulic do niejJa odkąd jestem w ciazy mam libido na poziomie inusowym a w dodatku boje się gwaltowniej ruszyć a co mówić o sekasie. mój mąż chyba też się na razie boi bo nawet boi się mnie mocniej przytulic
Hahaha to jakbym o Moim czytała[emoji12][emoji12][emoji12]. Też tak ma a jak Mu mówię, że się nie zbiję, że jajkiem nie jestem to On, że woli być delikatny. Ale chociaż teraz mogę Mu przyłożyć bo wiem, że Mi nie odda[emoji12][emoji12][emoji12]a tak zawsze jak się wygłupialiśmy to Ja najgorzej na tym wychodziłam[emoji53][emoji53][emoji53]a teraz mam taką malutką kartę przetargową[emoji12][emoji12][emoji12]Ja odkąd jestem w ciazy mam libido na poziomie inusowym a w dodatku boje się gwaltowniej ruszyć a co mówić o sekasie. mój mąż chyba też się na razie boi bo nawet boi się mnie mocniej przytulic
To super i nie było co się stresowaćMam wynik 4.07 - 320, 7.07 - 1287
jestem uspokojona