reklama
G
goszczaca
Gość
No w koncu 7 zbóż men specjalny dla mezczyzn, moze stąd te obawyNiezła historia A swoją drogą skąd jej się wzięła myśl z tym wąsem
mimi8334
Fanka BB :)
Aaaa hehehehe ja poerdzieleNo w koncu 7 zbóż men specjalny dla mezczyzn, moze stąd te obawy
Dziewczyny a jak u Was wyglada z sexem??Ja mam trochę stracha i mój chop tez ma hehe
AnetaManiak
Fanka BB :)
Ja mam stracha po wcześniejszym poronieniu. I z Moim M stwierdziliśmy, że piczekamy aż te 3miesiące miną. Wolimy teraz dmuchać na zimne[emoji6][emoji6][emoji6]Aaaa hehehehe ja poerdziele
Dziewczyny a jak u Was wyglada z sexem??Ja mam trochę stracha i mój chop tez ma hehe
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
No wlasnie tez mialam o to zapytać ka jakaś blokade mam, mąż o tym nie mówi. Bo rozumie mnie, ze jest jeszcze ta nie pewnośćAaaa hehehehe ja poerdziele
G
goszczaca
Gość
I tez wlasnie czekamy do12 tc
Hej, podczytuję Was cały czas i widzę że smutki przeplatają się z radościami...
Co do FB to było by mi miło gdybyśmy zostały tutaj jakoś bardziej tu anonimowo, a po ostatnim wydarzeniu w pracy przekonuję się że FB to nie najlepsze miejsce...
Jestem po becie: 3299 (4.07) i 5220 (6.07). Wg wszechwiedzących internetów to słaby przyrost... więc postanowiłam nie czytać internetów i poczekać na jutrzejszą wizytę ciekawe czy będzie już coś widać
Hi hi, a co do seksu... mój mąż jakby zapomniał że coś takiego istnieje mówi że nie bo mu głupio tak
Co do FB to było by mi miło gdybyśmy zostały tutaj jakoś bardziej tu anonimowo, a po ostatnim wydarzeniu w pracy przekonuję się że FB to nie najlepsze miejsce...
Jestem po becie: 3299 (4.07) i 5220 (6.07). Wg wszechwiedzących internetów to słaby przyrost... więc postanowiłam nie czytać internetów i poczekać na jutrzejszą wizytę ciekawe czy będzie już coś widać
Hi hi, a co do seksu... mój mąż jakby zapomniał że coś takiego istnieje mówi że nie bo mu głupio tak
G
goszczaca
Gość
Witaj. Poczekaj do jutrzejszej wizyty i dasz nam znacHej, podczytuję Was cały czas i widzę że smutki przeplatają się z radościami...
reklama
Grupa tajna dodawać może nowych członków tylko ten co założy. Wtedy nikt nas nie będzie podgladal. Ale poczekajmy jeszcze aż się marzec wypełni do końca bo teraz to pewnie terminy do 20 najwyżejHej, podczytuję Was cały czas i widzę że smutki przeplatają się z radościami...