reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Ja myślę, że narazie lepiej zostać tu, dużo bedzie dziewczyn tutaj jeszcze przybywać, w końcu termin marcowy dopiero co rozpoczęty.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaa hehehehe ja poerdziele :-D:-D

Dziewczyny a jak u Was wyglada z sexem??Ja mam trochę stracha i mój chop tez ma hehe
Ja mam stracha po wcześniejszym poronieniu. I z Moim M stwierdziliśmy, że piczekamy aż te 3miesiące miną. Wolimy teraz dmuchać na zimne[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, podczytuję Was cały czas i widzę że smutki przeplatają się z radościami...

Co do FB to było by mi miło gdybyśmy zostały tutaj:) jakoś bardziej tu anonimowo, a po ostatnim wydarzeniu w pracy przekonuję się że FB to nie najlepsze miejsce...

Jestem po becie: 3299 (4.07) i 5220 (6.07). Wg wszechwiedzących internetów to słaby przyrost... więc postanowiłam nie czytać internetów i poczekać na jutrzejszą wizytę :D ciekawe czy będzie już coś widać :cool2:

Hi hi, a co do seksu... mój mąż jakby zapomniał że coś takiego istnieje :p mówi że nie bo mu głupio tak :D

My w poprzedniej ciąży mieliśmy zielone światło od gina na każdym etapie. Teraz czekam do pierwszej wizyty tylko.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co do FB to było by mi miło gdybyśmy zostały tutaj:) jakoś bardziej tu anonimowo, a po ostatnim wydarzeniu w pracy przekonuję się że FB to nie najlepsze miejsce...

Jestem po becie: 3299 (4.07) i 5220 (6.07). Wg wszechwiedzących internetów to słaby przyrost... więc postanowiłam nie czytać internetów i poczekać na jutrzejszą wizytę :D ciekawe czy będzie już coś widać :cool2:

Hi hi, a co do seksu... mój mąż jakby zapomniał że coś takiego istnieje :p mówi że nie bo mu głupio tak :D
Witaj. Poczekaj do jutrzejszej wizyty i dasz nam znac:)

reklama

Grupa tajna dodawać może nowych członków tylko ten co założy. Wtedy nikt nas nie będzie podgladal. Ale poczekajmy jeszcze aż się marzec wypełni do końca bo teraz to pewnie terminy do 20 najwyżej

Do góry