reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

A ja siedziałam dzisiaj u swojej matki wieczorem zjadlam pół arbuza, przegryzalam chipsami i do tego czereśnie:D a teraz mnie wzdęło, jakbym juz byłam przed rozwiązaniem:D
No właśnie mnie tak wzdyma. po 15 godzinie codziennie mam brzuch jak bym miała 7 miesiąc [emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Frytki już w piekarniku!!!!! Nie było Mnie z pół godziny a Wy już tyle żeście napisały[emoji53][emoji53][emoji53]. Smażona cebulka w hot dogu!!! Mniam mniam mniam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie nadążam za Wami :) .. ile marcowek !! :) A co do zachcianek to lody !! I murzynek od tygodnia za mną chodził a dzisiaj w piekarniku już siedzi :) zawzięłam się i upiekłam.. :)

@Lilip i @michalina_ch nie pozostaje nam nic innego jak uzbroic sie w cierpliwość wobec naszych dwulatkow :)
@AnetaManiak od godziny chodzi za mna pizza ale ty teraz zrobilas mi ochotę na frytki. Zaraz wysle męża do sklepu :D
Najlepsze a i zarazem najgorsze jest to, że teraz jak mamy zachcianki to sobie nie odmówimy[emoji39][emoji39][emoji39]no bo przecież teraz nam troszeczkę wolno[emoji12][emoji12][emoji12]już mówiłam do męża, że te frytki dzisiaj i to o tej godzinie to tak w drodze wyjątku[emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
Dokładnie a ja od sierpnia zeszłego roku na zdrowym odżywianiu bo trzeba było zrzucić pare kg a teraz nie ma hamulców :oops:
Kochana te kg zgubimy jak już maleństwa pojawią się na świecie. Wtedy to nawet nie będzie czasu na podjadanie[emoji6][emoji6][emoji6]

Do góry