reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

To super :) i nie było co się stresować ;)
Ale powiem Wam szczerze jak byłam w pierwszej ciąży to byłam najspokojniejsza ,nie było internetu tak ,człowiek nie miał takiej świadomości ,ze może poronic ,ze coś może z dzieckiem być nie tak.
I wiesz co z tym Internetem to się z Tobą zgodzę. On powienien być zabroniony w ciąży[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeju dziewczyny, ale Mnie ochota na frytki naszła. Toć dosłownie zabiła bym za nie teraz!!!! A przed chwilą zjadłam pół kg truskawek[emoji39][emoji39][emoji39].

Po calym dniu to chocbym chciała , na wszystko nie odpisze.... Było cos o 2-latkach i ich buntach..ja mam w domu trzylatke i dwulatke...Armagedon-uwierzecie :p

Moje czytanie Waszych postów najbardziwj stanęło na Pani , ktora w sklepie sie zapytała czy nie bedzie po jogurcie miała wąsów...padlam , leżę i nie wiem kiedy wstane

Do Pani ktora straciła dzidziusia... Dwa razy stracilam ciążę... Nigdy nie zapomnisz , ale jeszcze bedzie pieknie , naprawde:*

A co do fb , to jestem za. Tam byloby chyba latwiej...jeszcze sie nie umiem tu poznac na tym forum :)

Ktos pytal o okolice katowic- ja jestem z Rybnika ☺

I wiesz co z tym Internetem to się z Tobą zgodzę. On powienien być zabroniony w ciąży[emoji6][emoji6][emoji6]

Oj tak. Nawet nie wiem w jaki sposób przechodzę od czytania np objawów ciąży do najgorszych histori jakie mogły się wydarzyć[emoji53] Teraz juz staram sie nie czytać.
Na frytki miałam taka faze w zeszłym tygodniu, aż slinka leciała, mielismy frytki cały tydzien jak nie na obiad to na kolacje[emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj tak. Nawet nie wiem w jaki sposób przechodzę od czytania np objawów ciąży do najgorszych histori jakie mogły się wydarzyć[emoji53] Teraz juz staram sie nie czytać.
Na frytki miałam taka faze w zeszłym tygodniu, aż slinka leciała, mielismy frytki cały tydzien jak nie na obiad to na kolacje[emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A Ja czekam aż mąż po Mnie przyjedzie i jedziemy do marketu po frytki!!! Bo Mi się robić nie chce a tak będzie szybciej[emoji6][emoji6][emoji6]toć Ja chyba oszaleje[emoji53][emoji53][emoji53]

A co do tego internetu to też tak miałam, a teraz koniec patrzę tylko jak się rozwija płód w danych tyhodniach i to wszystko. Nic z bólami nic z mdłościami nic kompletnie nic Mnie to nie interesuje. Jestem w ciąży i co ma być to będzie.

Po calym dniu to chocbym chciała , na wszystko nie odpisze.... Było cos o 2-latkach i ich buntach..ja mam w domu trzylatke i dwulatke...Armagedon-uwierzecie :p

Moje czytanie Waszych postów najbardziwj stanęło na Pani , ktora w sklepie sie zapytała czy nie bedzie po jogurcie miała wąsów...padlam , leżę i nie wiem kiedy wstane

Do Pani ktora straciła dzidziusia... Dwa razy stracilam ciążę... Nigdy nie zapomnisz , ale jeszcze bedzie pieknie , naprawde:*

A co do fb , to jestem za. Tam byloby chyba latwiej...jeszcze sie nie umiem tu poznac na tym forum :)

Ktos pytal o okolice katowic- ja jestem z Rybnika ☺
A to moja klientka:D ja co sobie to przypomne od razu sie smieje:D

To super :) i nie było co się stresować ;)
Ale powiem Wam szczerze jak byłam w pierwszej ciąży to byłam najspokojniejsza ,nie było internetu tak ,człowiek nie miał takiej świadomości ,ze może poronic ,ze coś może z dzieckiem być nie tak.
To pewnie racja, teraz szukamy, czytamy no i się stresujemy:/

reklama
A ja siedziałam dzisiaj u swojej matki wieczorem zjadlam pół arbuza, przegryzalam chipsami i do tego czereśnie:D a teraz mnie wzdęło, jakbym juz byłam przed rozwiązaniem:D

Do góry