reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Tak tempkę też mierzyłam[emoji6][emoji6][emoji6]
Masz Mój wykres teraz ten w którym się udało[emoji106]
1499343198-aaaaaa.png

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli też utrzymuje się na wyższym poziomie :) nadzieja zaczyna rosnąć :) wiosenne maleństwo, termin byłby na 21 marca, pierwszy dzień wiosny :)

reklama
Hej ,kurczę jaka ja jestem zakręcona .Zagladalam tylko na tamten wątek i myślałam,ze mało piszecie a ja nie do tego wątku zaglądałam :no:Jestem ostatnio taka niezdarna ,ze aż się sama siebie boje :szok: AnetaManiak chce gadać z ginem o zakazie pracy.Sprzatam klatki schodowe ,dźwigam ciężkie wiadra z woda i mokrymi mopami i potem muszę dźwigać mopy na 3-4 piętro a ostatnio myje tylko okna ,nie wiem czy nie przeszadzam :confused:
Witam nowe przyszłe mamy ,fajne mamy już grono :)
Gratuluje nasze bliźniaczej mamusi ,podwójne szczęście :)

Ja powiem szefowi o ciąży jak po wtorkowej wizycie wszystko będzie dobrze.I powiem rodzinie.Nie dam rady długo czekać i myśle ,ze co mam być to będzie bez znaczenia czy powiem rodzinie i reszcie czy nie :blink:
Angelika współczuje sytuacji z teściami ,takich to tylko ustrzelić.Moja była teściowa to nawet wnuka na ręce nie wzięła przez kilka miesięcy aż się byłego pytałam czy jego matka kocha naszego syna. Dopiero jak zwrócił jej uwagę to zaczęła okazywać uczucia a teraz teściów mam daleko ale oni by napewno by byli kochanie dla swojego wnuka bo tacy są dla wszystkich wnuków.

Hej ,kurczę jaka ja jestem zakręcona .Zagladalam tylko na tamten wątek i myślałam,ze mało piszecie a ja nie do tego wątku zaglądałam :no:Jestem ostatnio taka niezdarna ,ze aż się sama siebie boje :szok: AnetaManiak chce gadać z ginem o zakazie pracy.Sprzatam klatki schodowe ,dźwigam ciężkie wiadra z woda i mokrymi mopami i potem muszę dźwigać mopy na 3-4 piętro a ostatnio myje tylko okna ,nie wiem czy nie przeszadzam :confused:
Witam nowe przyszłe mamy ,fajne mamy już grono :)
Gratuluje nasze bliźniaczej mamusi ,podwójne szczęście :)

Ja powiem szefowi o ciąży jak po wtorkowej wizycie wszystko będzie dobrze.I powiem rodzinie.Nie dam rady długo czekać i myśle ,ze co mam być to będzie bez znaczenia czy powiem rodzinie i reszcie czy nie :blink:
Angelika współczuje sytuacji z teściami ,takich to tylko ustrzelić.Moja była teściowa to nawet wnuka na ręce nie wzięła przez kilka miesięcy aż się byłego pytałam czy jego matka kocha naszego syna. Dopiero jak zwrócił jej uwagę to zaczęła okazywać uczucia a teraz teściów mam daleko ale oni by napewno by byli kochanie dla swojego wnuka bo tacy są dla wszystkich wnuków.
W takim wypadku przysługuje Tobie prawo, że na okres ciąży rezygnujesz z niektórych czynności w pracy, albo zagadaj z lekarzem który może Ci wystawić zaświadczenie, że nie wolno Tobie pracować. Ja już ze Swoim gadałam o tym i na wizycie za dwa tygodnie będzie Mi ten papier wystawiał. No i zaświadczenie o ciąży bo to też szefostwo musi gdzieś tam zgłosić, że mają zatrudnioną ciężarną[emoji6][emoji6][emoji6]

IMG_20170706_153854.jpg
Jestem po wizycie. Gin stwierdzil ze te uplawy to norma, ze w ciazyjestem. Na tym etapie wiecej nie moze powiedzieć. Skierowanie na badanie mam juz. Wizyta 20.07.;)

Załączniki

• IMG_20170706_153854.jpg
    IMG_20170706_153854.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 162
Zobacz załącznik 813649
Jestem po wizycie. Gin stwierdzil ze te uplawy to norma, ze w ciazyjestem. Na tym etapie wiecej nie moze powiedzieć. Skierowanie na badanie mam juz. Wizyta 20.07.;)
To serduszko już pewnie też biło??? Coś mówił na kiedy termin?? Ładnie już wszystko widać[emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
To serduszko już pewnie też biło??? Coś mówił na kiedy termin?? Ładnie już wszystko widać[emoji7][emoji7][emoji7]

No ponoc bilo, ale na tym etapie nie chcial zapeszac:). Karta ciazy dopiero będzie założona 20.07:) terminu nie podawał jeszcze

Do góry