reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
A no chyba, że tak. To może e między czasie umów się do innego lekarza, a potem idź normalnie do tej swojej

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :) liczę, że i ja dołączę :) dopiero za parę dni termin spodziewanej @, dziś testowałam i zabarwiła się druga kreseczka ale nie wiem po jakim czasie ( na początku było jak negatyw test o czułości od 10, zostawiłam go bo uznałam, że jeszcze za wcześnie jednak bo 9 DPO) także testuje ponownie za parę dni ale ze względu na starania jestem pełna nadziei :)
To bardzo dobrze wróży Kochana. Mi testy 10dpo wyszły z bardzo słabiutkimi kreseczkami też po jakimś czasie bo chyba dopiero po 10min i zobacz wczoraj już widziałam serduszko[emoji8][emoji8][emoji8]wstawiam poniżej moje testy z 10dpo możesz sobie porównać. Ten u góry o czułości 25 ten na dole 10
1499342687-aaaaaa.jpeg

@andzelika87 zgadzam się z @braneta. Też bym konkretnie ukruciła konrakt i bez względu na to czy blisko mieszkacie siebie czy nawet na jednym podwórku. Rozmawiać tylko i tym co konieczne i już. Pokazać im, że wcale do szczęścia nie są potrzebni. I można żyć bez nich. W ciąży jesteśmy bardziej podatne na stres i nerwy. Dlatego lepiej dla nas i maleństw by je unikać. Dlatego też trzeba się odcinać od takich ludzi.

No mieszkamy w jednym domu i nawet mamy wspólne drzwi. Tylko ze zamieszkujemy piętro. Ogólnie żałujemy, ze zagospodarowalismy górę, kupe kasy wladowalismy w remont, a obok stoi w jako tako stanie drugi stary dom:(
Mam nadzieję, ze wytrwam jakos.
Ale coz wizyta teraz przede mną, mam nadzueje ze wszystko oki jest.

To bardzo dobrze wróży Kochana. Mi testy 10dpo wyszły z bardzo słabiutkimi kreseczkami też po jakimś czasie bo chyba dopiero po 10min i zobacz wczoraj już widziałam serduszko[emoji8][emoji8][emoji8]wstawiam poniżej moje testy z 10dpo możesz sobie porównać. Ten u góry o czułości 25 ten na dole 10
1499342687-aaaaaa.jpeg

jestem tak podekscytowana.... :) a mierzyłaś sobie temperaturę kiedykolwiek? Bo mi po owu utrzymuje się wyższa niż zazwyczaj

No mieszkamy w jednym domu i nawet mamy wspólne drzwi. Tylko ze zamieszkujemy piętro. Ogólnie żałujemy, ze zagospodarowalismy górę, kupe kasy wladowalismy w remont, a obok stoi w jako tako stanie drugi stary dom:(
Witaj :) podczytywałam już wcześniej marcówki licząc, że tu trafię i czytałam o sytuacji. Bardzo współczuję, kiedyś miałam podobną sytuację w życiu... więc wiem jak to obciążające psychicznie...bezsilność

Witajcie :) liczę, że i ja dołączę :) dopiero za parę dni termin spodziewanej @, dziś testowałam i zabarwiła się druga kreseczka ale nie wiem po jakim czasie ( na początku było jak negatyw test o czułości od 10, zostawiłam go bo uznałam, że jeszcze za wcześnie jednak bo 9 DPO) także testuje ponownie za parę dni ale ze względu na starania jestem pełna nadziei :)
Trzymam kciuki

jestem tak podekscytowana.... :) a mierzyłaś sobie temperaturę kiedykolwiek? Bo mi po owu utrzymuje się wyższa niż zazwyczaj
Tak tempkę też mierzyłam[emoji6][emoji6][emoji6]
Masz Mój wykres teraz ten w którym się udało[emoji106]
1499343198-aaaaaa.png

reklama
Daj od razu znać jak wyjdziesz od lekarza. To widzę, że masz identyczną sytuacje jak Moja ciotka właśnie ta co ma sady. Ona jak była w ciąży to się wtedy do dupy dostała teściom. Aż wszyscy byli w szoku. No i zrobiła z nimi porządek[emoji6][emoji6]też faworyzowali drugiego syna u jego synka. A, że Oni jeszcze dziecka nie mieli to byli ma boku. A jak po 5latach starań zaszła w ciąże to dała im popalić. Także Kochana nie daj się[emoji6][emoji6][emoji6]tylko wiesz, pamiętaj i dzidzi!!!

Do góry