reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Kochana. Ich syn byl zawsze ponad moim mezem, oni jako bracia nawet nie potrafią z sobą rozmawiać. Na finsnse nie narzekają absolutnie. Teście traktują mojego syna, jak zastępczego wnuka. Do syna odzywają się jak tamtego wnuka nie ma, a jak jest to unikają kontaktu. Najlepsze jest to, ze tamten wnuk ma świadomość ze moj syn dla niego jest kumplem nie bratem ciotecznym. A ma już 5 lat.
Szkoda dziecka i twojego męża. Ja jestem dumna i wredna i urwała bym kontakty, odwiedziny raz dwa w roku i dziękuję, ale to moje zdanie.

@andzelika87 zgadzam się z @braneta. Też bym konkretnie ukruciła konrakt i bez względu na to czy blisko mieszkacie siebie czy nawet na jednym podwórku. Rozmawiać tylko i tym co konieczne i już. Pokazać im, że wcale do szczęścia nie są potrzebni. I można żyć bez nich. W ciąży jesteśmy bardziej podatne na stres i nerwy. Dlatego lepiej dla nas i maleństw by je unikać. Dlatego też trzeba się odcinać od takich ludzi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamy, widzę ze nas przybywa, nie udzielam się ale czytam na bieżąco. Powiem szczerze ze czekam na wizytę u lekarza aby być pewna ze wszystko ok, jeszcze za wcześnie aby obiewszczac całemu światu w sercu radość przeplatana z niepewnością czy nie wymyślam sobie. U mnie na dzień dzisiejszy tj. 5t2D i trzeba jeszcze poczekać na serduszko.

Byłam dziś u lekarza (dlatego, że kolejny wolny termin to 31 sierpnia), endometrium powiększone, zarodka jeszcze nie widać, to dopiero 3 tydzień. Prywatnie mam wizytę u tej Pani 4 sierpnia. Dostałam luteine (różowe plamienia, nie miałam we wcześniejszych ciążach, więc to dla mnie nowość).

@ewe81 trzymam kciuki za wizytę!!!
@LizkaELIZKA ale chociaż wiesz, że pęcherzyk ciążowy jest w odpowiednim miejscu. A to już bardzo duzo. 3t?? Ale po owulacji liczysz 3t??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wczoraj byłam u swojego lekarza u też o tej toksoplazmozie mówiłam bo mam kota, a on powiedział ze jak nie jadam tatara i surowego mięsa na mielone nie próbuje to ze będzie dobrze:)
Dziewczyny zróbcie ta toksoplazmoze dla swojej pewności i spokoju. Ja tez nie zajadalam się nigdy surowym mięsem typu tatar np a miałam wysokie przeciwciała toksoplazmoze przy poprzedniej ciąży. Wysokie przeciwciała świadczą o przebytej chorobie w przeszłości o której nie miałam pojęcia. A dodam że wychowywała się na wsi wśród zwierząt i właśnie kotów. Także różnie bywa. Moim zdaniem lepiej sprawdzić

Do góry