LizkaELIZKA
Moderatorka
Witam się . Można dołączyć? Dwie kreseczki 12DPO. Mam już dwoje dzieci ( 12 i 1,5. Syn i córka).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w naszym gronieWitam się . Można dołączyć? Dwie kreseczki 12DPO. Mam już dwoje dzieci ( 12 i 1,5. Syn i córka).
CześćWitam się . Można dołączyć? Dwie kreseczki 12DPO. Mam już dwoje dzieci ( 12 i 1,5. Syn i córka).
Szkoda dziecka i twojego męża. Ja jestem dumna i wredna i urwała bym kontakty, odwiedziny raz dwa w roku i dziękuję, ale to moje zdanie.Kochana. Ich syn byl zawsze ponad moim mezem, oni jako bracia nawet nie potrafią z sobą rozmawiać. Na finsnse nie narzekają absolutnie. Teście traktują mojego syna, jak zastępczego wnuka. Do syna odzywają się jak tamtego wnuka nie ma, a jak jest to unikają kontaktu. Najlepsze jest to, ze tamten wnuk ma świadomość ze moj syn dla niego jest kumplem nie bratem ciotecznym. A ma już 5 lat.
Pewnie ze można gratulacje :-)Witam się . Można dołączyć? Dwie kreseczki 12DPO. Mam już dwoje dzieci ( 12 i 1,5. Syn i córka).
Dziewczyny zróbcie ta toksoplazmoze dla swojej pewności i spokoju. Ja tez nie zajadalam się nigdy surowym mięsem typu tatar np a miałam wysokie przeciwciała toksoplazmoze przy poprzedniej ciąży. Wysokie przeciwciała świadczą o przebytej chorobie w przeszłości o której nie miałam pojęcia. A dodam że wychowywała się na wsi wśród zwierząt i właśnie kotów. Także różnie bywa. Moim zdaniem lepiej sprawdzićJa wczoraj byłam u swojego lekarza u też o tej toksoplazmozie mówiłam bo mam kota, a on powiedział ze jak nie jadam tatara i surowego mięsa na mielone nie próbuje to ze będzie dobrze