reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

P
Jestem po wizycie. Jest kruszynka z serduszkiem[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]z tego wszystkiego aż zapomniałam poprosić o zdjęcie!!! Takie malutkie serduszko!!!! Według OM 6t0d a według usg 6t3d. Już mam założoną książeczkę. Termin 26.02
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Super! gratuluje:) ja też mam dzisiaj wizytę, dopiero o 20. Strasznie się denerwuje, z tym ze u mnie to 5t2d i chyba na serduszko nie mam co liczyc:/

reklama
P

Super! gratuluje:) ja też mam dzisiaj wizytę, dopiero o 20. Strasznie się denerwuje, z tym ze u mnie to 5t2d i chyba na serduszko nie mam co liczyc:/
No chyba jeszcze serduszka nie zobaczysz .Ja byłam w poniedziałek i miałam 5t2d i jeszcze serduszka nie było.Ale napewno sie Juz Teiche uspokoisz :) u mnie tak było ;)

Jestem po wizycie. Jest kruszynka z serduszkiem[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]z tego wszystkiego aż zapomniałam poprosić o zdjęcie!!! Takie malutkie serduszko!!!! Według OM 6t0d a według usg 6t3d. Już mam założoną książeczkę. Termin 26.02

Gratuluje ☺☺☺ pierwsze serduchoo jupi ☺
Ja czekam pod gabinetem, jeszcze 3 panie przede mna i potem ja ☺

Gratuluje [emoji5][emoji5][emoji5] pierwsze serduchoo jupi [emoji5]
Ja czekam pod gabinetem, jesze 3 panie przede mna i potem ja [emoji5]
No to czekam z niecierpliwością!!! Będzie kolejne serducho dzisiaj[emoji6][emoji6][emoji6]

Dziewczyny toć Ja głupieja nawet książeczki ciąży zapomniałam wziąść o lekarza[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Dobrze, że ten Mój lekarz tak blisko jest to podejdę dzisiaj.

Ooo widze, ze u Marcowek same dobre wiadomosci [emoji7] super dziewczyny :) oby tak dalej.

@andzelika87 o watek zamknieety tez mozecie poprosic aniaslu. Ona nie zamyka Wam tego watku tylko tworzy nowy ale zamkniety i dostep do niego maja osoby tylko wybrane osoby i tam mozna sobie juz gadac na bardziej prywatne tematy :)

A ja chcialam Wam sie pochwalic, ze wczoraj na USG okazalo sie, ze czekamy na 2 maluchy [emoji173]️[emoji173]️[emoji33]
Zebyscie widzialy moja reakcje [emoji23] dwa tygodnie temu na USG widac bylo jedno serduszko a wczoraj pikaly dwa [emoji33][emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ooo widze, ze u Marcowek same dobre wiadomosci [emoji7] super dziewczyny :) oby tak dalej.

@andzelika87 o watek zamknieety tez mozecie poprosic aniaslu. Ona nie zamyka Wam tego watku tylko tworzy nowy ale zamkniety i dostep do niego maja osoby tylko wybrane osoby i tam mozna sobie juz gadac na bardziej prywatne tematy :)

A ja chcialam Wam sie pochwalic, ze wczoraj na USG okazalo sie, ze czekamy na 2 maluchy [emoji173]️[emoji173]️[emoji33]
Zebyscie widzialy moja reakcje [emoji23] dwa tygodnie temu na USG widac bylo jedno serduszko a wczoraj pikaly dwa [emoji33][emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratulacje! Podwójne szczescie:)

reklama
Do góry