reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Ja się boję czy nie zapeszyliśmy ale mam nadzieję, że nie i wszystko będzie dobrze. Jutro mam wizytę u gina. Zobaczymy co powie. Myślałam, że ta insulina to coś złego, ale w sumie tylko zamiast tabletek biorę zastrzyk i częściej mierze cukier. Najgorzej boję się w pracy co to będzie jak zobaczą że mam insulinę. Niby to normalna choroba, ale ludzie dziwnie reagują.
Napewno nie zapeszyliscie i wszystko będzie dobrze :) Ludźmi się nie przejmuj ,masz ważniejsze sprawy na głowie ;) Mój tez jest cukrzykiem od kilku lat i wstrzykuje sobie Insulinę

reklama
Czesc dziewczyny, nie moge uwierzyc w to, co sie stalo. .. @ mi sie zaczela dzis rano [emoji22] nie rozumiem dlaczeg test wyszedl pozytywny? ??? Zalamka :( wyglada na to ze marcowka nie bede [emoji58]
A tak bardzo sie cieszylam...

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Miałam to samo. Test pozytywny, potem nieprawidłowy przyrost hcg. Lekarz od razu powiedział, że to może być ciąża biochemiczna. Dzień później zaczęłam krwawić. Hcg wciąż było i ginekolog obawiał się ciąży pozamacicznej. Na szczęście to się nie potwierdziło. Po 27 miesiącach starań taka historia.. i drugi Aniołek w niebie. Nigdy nie zapomnimy

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie. Jest kruszynka z serduszkiem[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]z tego wszystkiego aż zapomniałam poprosić o zdjęcie!!! Takie malutkie serduszko!!!! Według OM 6t0d a według usg 6t3d. Już mam założoną książeczkę. Termin 26.02

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie. Jest kruszynka z serduszkiem[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]z tego wszystkiego aż zapomniałam poprosić o zdjęcie!!! Takie malutkie serduszko!!!! Według OM 6t0d a według usg 6t3d. Już mam założoną książeczkę. Termin 26.02

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ale super :) gratuluje serduszka :) aż jeszcze bardziej czekam do wtorkowej wizyty :)

reklama
Do góry