Mam własnie taką nadzieję ale wolę się upewnićJak masz kota, to masz też najprawdopodobniej przeciwciała. Ja tak miałam w pierwszej ciąży, bo wychowałam się na wsi z kotami
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
poziomka_84
Fanka BB :)
Pewnie że lepiej się upewnić. Jednak ja zaczekalabym z badaniami na wizytę u gina. Zleci komplet badań i wszystkie zrobisz za jednym wkłuciem. Wszystko będzie dobrze.
poziomka_84
A czy któraś badała sobie przeciwciała różyczki? Nigdy nie chorowałam na to i zastanawiam się czy przeciwciała że szczepionki zrobionej ileś lat temu jeszcze mnie chronią. Jak to było u was?
Ja w poprzednich dwóch ciążach miałam badane przeciwciała na różyczkę.A czy któraś badała sobie przeciwciała różyczki? Nigdy nie chorowałam na to i zastanawiam się czy przeciwciała że szczepionki zrobionej ileś lat temu jeszcze mnie chronią. Jak to było u was?
Chyba masz rację tym bardziej, że jutro mam wizytę. Ech trochę chyba wariuję i wymyślam niepotrzebnie :/Pewnie że lepiej się upewnić. Jednak ja zaczekalabym z badaniami na wizytę u gina. Zleci komplet badań i wszystkie zrobisz za jednym wkłuciem. Wszystko będzie dobrze.
poziomka_84
I jakie ci wyszły? Ja się obawiam po prostu ile czasu te szczepionki chronią.Ja w poprzednich dwóch ciążach miałam badane przeciwciała na różyczkę.
Pamiętam tylko, że wszystko było ok. NIe pamietam jak to dokładnie było. Było to 3,5 roku temu więc szmat czasu...I jakie ci wyszły? Ja się obawiam po prostu ile czasu te szczepionki chronią.
kruszynka22
Zaangażowana w BB
Hej. Ja dzisiaj idę na pierwszą wizytę... Dzisiaj 4t6d. Idę tak szybko bo jestem po poronieniu i wolę iść szybciej żeby zobaczyć czy od samego początku wszystko ok i dowiedzieć się czy muszę coś brać... Trzymajcie kciuki... Wizyta o 14:30. Im bliżej tym coraz bardziej się denerwuje...
Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
braneta
Staranka o dzidzię:)
Kochane o 15.45 mam wizytę u diabetologa i trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze. Może uda się obejść bez insuliny. Do tego jestem bardzo śpiąca i szybko się męczę
reklama
AnetaManiak
@kruszynka22 trzymam mocno kciuki. Dobrze, że idziesz tak wcześnie. Lepiej sprawdzić niż potem siedzieć i się denerwować
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom