reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Chyba mam najstarszą ciążę z Was wszystkich patrząc po suwaczkach. Jutro na 9 wizyta, chyba umrę z nerwów.... Myślicie, że 6+1 może być serduszko przy owu z 7 czerwca i pozytywnym teście tydzień przed @?:)

Ja w poprzedniej ciąży widziałam w 6+2 wiec myśle ze jak najbardziej [emoji4]

p19u3e3kper76bod.png

qb3c3e5ehadcy4z5.png

reklama
@ni_kusia Ja też mam jutro wizytę o 7.45 . Wczoraj wyszłam ze szpitala. Wiesz u Ciebie już może być serduszko, ale jak nie będzie to bez stresu!!! U Mnie jutro będzie 5t7d liczę chociaż na zarodek chociaż też nie jest powiedziane, że zobaczę na pewno.
@kandi92 wiesz chociaż sprawdzisz czy pęcherzyk jest w odpowiednim miejscu i odpowiedniej wielkości a to już dużo znaczy[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale wam zazdroszcze tych wizyt :( przede mna jeszcze 6 dni oczekiwania i to az do 20.40:( i to do nowego gina. To jeszcze wiekszy stres:(

Dzięki kochane :) Ta pierwsza wizyta jest mega stresująca. Ja nie robilam bety i tym bardziej sie stresuję....Ale dam radę. Wszystkie damy radę :) Za jutrzejsze wizyty też trzymam kciuki dziewczyny :)
Z mojego doświadczenia wynika, że po pęcherzyku już będzie wiadomo czy jest ok. Ostatnie moje pęcherzyki byly brzydkie, płaskie i postrzępione....Mam nadzieję, że tym razem będzie w ładnym pęcherzyku mały zarodeczek :)

Ale wam zazdroszcze tych wizyt :( przede mna jeszcze 6 dni oczekiwania i to az do 20.40:( i to do nowego gina. To jeszcze wiekszy stres:(
Szybko zleci, zobaczysz. Ja jak mnie nie mdli to w ogóle nie pamiętam, że jestem w ciąży:)
Tylko piersi mnie tak bolą, że jak przewracam sie z boku na bok w nocy to kwilę z bólu.....

Cześć dziewczyny. Witam nowe w naszym wątku :) u mnie teoretycznie z ostatniej @ dzis wypada 6t1d ale nie wiem kiedy byla owu bo po zabiegu lyzeczkowania tp wszystko mi sie poprzestawialo ;) ja mam wizytę dopiero 20, ale zastanawiam sie czy nie isc w czwartek. Boje sie tylko ze zestresuje mnie brak serduszka :(
U mnie z objawów ciągłe zmęczenie i ból podbrzusza, czasami nawet bardzo mocny.

Cześć dziewczyny. Witam nowe w naszym wątku :) u mnie teoretycznie z ostatniej @ dzis wypada 6t1d ale nie wiem kiedy byla owu bo po zabiegu lyzeczkowania tp wszystko mi sie poprzestawialo ;) ja mam wizytę dopiero 20, ale zastanawiam sie czy nie isc w czwartek. Boje sie tylko ze zestresuje mnie brak serduszka :(
U mnie z objawów ciągłe zmęczenie i ból podbrzusza, czasami nawet bardzo mocny.
Moim zdaniem powinnaś pójśćjak najszybciej ze względu na odbyty zabieg łyżeczkowania, dla swojego dobra i spokoju czy wszystko jest ok....

Dziewczyny, a robiłyście już badania na toksoplazmoze? Ja mam w domu kota i chyba dzisiaj zrobię to badanie, bo jeśli wyjdzie, że nigdy przedtem nie chorowałam na to to będę musiała kota oddać bo podobno zachorowanie w ciąży jest bardzo niebezpieczne:/

reklama
Jak masz kota, to masz też najprawdopodobniej przeciwciała. Ja tak miałam w pierwszej ciąży, bo wychowałam się na wsi z kotami:)

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry