reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Witam dziewczyny :-) dziś zobaczyłam wymarzone dwie kreseczki :-)
1498939175-aaaaaa.jpeg
Gratulacje !!

reklama
@adel87 ja biorę Femibion Natal 1
@Ania1301 Maja - bardzo ładnie, Majeczka ślicznie

Ja też się zastanawiam nad imionami i pewnie mnie wyśmiejecie ale tak bardzo podoba mi się imię Cezary :-) :) Czaruś... No bardzo bardzo BARDZO! Szkoda, że mężowi niekoniecznie :cool2: Bo tak czuję, że będzie kolejny chłopak i szukam w tych męskich. Adam, Borys, Miłosz też mi się podobają. Póki co bez poparcia. Jeszcze pewnie za wcześnie na takie wybory, no ale ciężko się powstrzymać :-p

My dla chłopca mamy Mikołaj, s dla dziewczynki nie mamy pomysłu, bo już najpiękniejsze imię daliśmy naszej córce - Marysia :)

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe brzuchatki ☺
Od wczoraj mnie mdli. Nie dosc ze wstawalam dzis w nocy siku 4razy to jak wstalam rano i dluzej pochodzilam to zaczelo mnie mdlic.... wiem ze to dobry objaw ale cholernie nieprzyjemny. Leze przy otwartym oknie i czuje papierosy od sasiada z dolu...bleeee.... byleby do srody do wizyty.

Hej dziewczyny... Nieśmiało do was dołączam.... Termin @mialam na 27czerwca...zobaczylam upragnione 2kreski...jestem mamą czteroletniego Wojtusia i aniołka Hani, poronilam w październiku zeszłego roku w 11tc...mam nadzieję że tym razem będzie wszystko ok...

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom

@kruszynka22 Witaj i Gratulacje[emoji8][emoji8][emoji8]przykro Mi z powodu Twojego Aniołka, światełko dla Hani***
Teraz na pewno będzie wszystko dobrze!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1498975515-aaaaaa.jpeg
to mój test... Ale boję się cieszyć z ciąży... Jak narazie bardzo się boję...

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne dwie kreski. Kochana po części rozumiem Twój strach. Ja też straciłam Moje maleństwo ale na wcześniejszym etapie 7-8tyd. Po pierwszej @ nam się udało. I jak na złość dostałam jakiegoś cholernego uczulenia i od paru dni leżę w szpitalu. Na szczęście już jest dobrze i z ciąża narazie też wszystko ok. Także Kochana los niestety bywa złośliwy, ale My przetrwamy wszystko. Ja na Moją fasolkę mówię "Kruszynka"[emoji6][emoji6][emoji6]ciesz się tą ciążą jak nigdy dotąd pozytywne nastawienie to podstawa. Zobaczysz będzie dobrze[emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji2] dołączam i ja. Druga kreseczka zauważona 22.06, dwa dni przed terminem@. Z kalkulatorów wychodzi 02.03. Jestem mamą dwuletniego Mikołajka i bardzo czekaliśmy na kolejną dzidzie. Miki to najpiękniejsze co nam się zdarzyło w życiu. Jeszcze kp. Pierwsza ciąża zero objawów poza zmęczeniem, aktualna mdłości ale bez wymiotów, brak apetytu ale może przez upały no i zmęczenie. Też macie taką fazę na truskawki?? Nie wiem ile kg przerobiłam w ubiegłym tygodniu.. poprzedni początek ciąży był jesienią i dla odmiany ciągle piłam sok pomarańczowy. Czekam z utęsknieniem na wizytę 11.07 żeby odetchnąć spokojnie. Będzie 6 tyg plus 3 dni. Poprzednim razem byłam 5+4 to jeszcze serduszka nie było widać a w 6+2 już tak. Miłego dnia [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ostatnią @ miałam 3 czerwca także bardzo wczesna ciążą :-) staraliśmy się juz 1,5 roku. W końcu się udało. Mieszkam i pracuje w Szczecinie. Dzisiaj miałam ostatnie 3 egzaminy na uczelni. Były to testy. I stwierdziłam że skoro dobrze mi poszło w nich to i ten pozytywnie wyjdzie :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też ostatnią @ miałam 03.06 regularne masz cykle, kiedy się wybierasz do lekarza?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry