AnetaManiak
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę Falvit mamaBierzecie coś po za kwasem foliowym?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam nowe mamusie myśle,ze każda z nas się stresuje żeby wszystko było dobrze.Ja tak samo się stresuje i do środy to będzie mi się dluzylooooooJa mdłości póki co nie mam ale rano budzę się z takim ssaniem żołądka jakbym z 2 dni nie jadła AnetaManiak a jakie Ty witaminy kupujesz bo drogie witaminy tutaj maja
O super musze sie zaopatrzyćmowilyscie już komuś o ciąży czy jeszcze nikomu??
Kupuje je w DM po 3.95euro dwa opakowania ma miesiąc wychodzą
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja powiedziałam rodzicom, teściowej i garstka znajomych wie tych co tak bardzo za nas kciuki trzymali po stracie. W rossmanie te tabletki są droższe. Widział je gin i powiedział, że mają dobry skład[emoji6]O super musze sie zaopatrzyćmowilyscie już komuś o ciąży czy jeszcze nikomu??
Cykle mam regularne. W poniedziałek zadzwonię do przychodni i porozmawiam z położna. Moja ginekolog jest cały lipiec na urlopie. Więc pewnie pójdę w połowie lipca do innego tylko na usg, żeby potwierdzić czy wszystko ok. A na wizytę już pójdę do mojej ginekolog w sierpniu. A Ty kiedy się wybierasz?Ja też ostatnią @ miałam 03.06 regularne masz cykle, kiedy się wybierasz do lekarza?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
My powiedzieliśmy tylko mojej siostrze. A reszcie po usg.Z witamin biorę femibion 1 a z dobrymi nowinami czekamy do serduszka.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom