reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Cykle mam regularne. W poniedziałek zadzwonię do przychodni i porozmawiam z położna. Moja ginekolog jest cały lipiec na urlopie. Więc pewnie pójdę w połowie lipca do innego tylko na usg, żeby potwierdzić czy wszystko ok. A na wizytę już pójdę do mojej ginekolog w sierpniu. A Ty kiedy się wybierasz?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem właśnie kiedy iść ja mieszkam w UK idę w poniedziałek do położnej ale usg nie wcześniej tu robią niż w 12 tyg. I nie wiem czy iść prywatnie czy poczekać aż będę w Polsce na początku sierpnia.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się z wamo nieśmiało :)
W poniedziałek test pokazal dwie kreski, w srode beta 270 a w piątek juz 1098 :)
Ostatnia miesiaczka 23.05.
To moja trzeciela ciaza, w domu mam dwuletnią córkę i jestem mama aniołka. Poronilam w kwietniu br w 11tc. Boje sie bo nie wiem czy nie za szybko zaszlam w ciążę po poronieniu. I obawiam sie ze historia może się powtórzyć :( choc staram sie być dobrej myśli.
Z objawów na razie duzy ból brzucha, zmęczenie i rozdrażnienie. Wizytę mam umowionana 20.07 ale nie wiem czy nie pójdę wcześniej.
Życzę sobie i wam nudnych 9 miesięcy i żebyśmy wszystkie mogły przytulić nasze dzieci :)

@Bananowiec Witaj Kochana i Gratulacje!!! Chyba kojarzę Ciebie z innego wątku na którym kiedyś się udzielałam"Ciąża po poronieniu". Cieszę się bardzo, że tak szybko wam się udało i Kochana nie denerwuj się będzie wszystko dobrze. Nawet badania mówią, że 99% kobiet które tak szybko po stracie zachodzą mają zdrowe dzieci i rodzą w terminie[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]Ja zaszłam po pierwszej @. Także głowa do góry!!!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@AnetaManiak tak udzielalam sie tez w wątku "ciąża po poronieniu".
Zabieg mialam w kwietniu, w maju pierwsza miesiączka i teraz ciąża :) wiec w sumie tez od razu po @. Wychodze z założenia ze co ma byc to bedzie i zapewne gdybym w ciaze zaszla np. Dopiero za rok tobi tak bym sie bała. Teraz tylko nie wiem kiedy iść do gina, czy czekac ma serduszko czy moze wcześniej :)

Cześć dziewczyny, czy mogę dołączyć? Termin na początek marca wg kalkulatora;)
OM 23 maja :)

Jestem mamą po przejsciach, mam nadzieję, że dotrwam z Wami do końca :)
Wizytę mam 5 lipca, będę wtedy 6+1.
Kochana ogromne kciuki za fasolinke ! [emoji110][emoji110] oby tym razem było dobrze [emoji4]
Gratulacje ! [emoji8]

Spokojnych reszty miesięcy Wam życzę wszystkim [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 26t5d [emoji594]

Ja też się nieśmiało przywitam. To moja trzecia ciąża, mam juz krasnali 10 i 8 lat. OM byla 23.05 wtedy tez zobaczyłam 2 kreski na teście, a objawy co dziwne miałam już kilka dni wcześniej dość wyraźne. Ciąża nieplanowana ale miła niespodzianka :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Piszę bardzo nieśmiało, bo w poniedziałek zrobiłam test i były dwie kreski Według wyliczeń z internetu to termin porodu jest na 3 marca. Od ostatniego okresu to jest 5 tydzień a od zapłodnienia 3 tydzień. Do lekarza idę w czwartek. Mam problem z cukrem, biorę Siofor. Czy są tutaj mamusie też z problemem z cukrem?

reklama
Witam nowe przyszłe(obecne )mamusie[emoji1][emoji1][emoji1] Gratuluję i życzę Nudnych 9 miesięcy!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry