olinkaa_89
Fanka BB :)
Gratulacje !!Witam dziewczyny :-) dziś zobaczyłam wymarzone dwie kreseczki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !!Witam dziewczyny :-) dziś zobaczyłam wymarzone dwie kreseczki :-)
Piękne dwie kreski. Kochana po części rozumiem Twój strach. Ja też straciłam Moje maleństwo ale na wcześniejszym etapie 7-8tyd. Po pierwszej @ nam się udało. I jak na złość dostałam jakiegoś cholernego uczulenia i od paru dni leżę w szpitalu. Na szczęście już jest dobrze i z ciąża narazie też wszystko ok. Także Kochana los niestety bywa złośliwy, ale My przetrwamy wszystko. Ja na Moją fasolkę mówię "Kruszynka"[emoji6][emoji6][emoji6]ciesz się tą ciążą jak nigdy dotąd pozytywne nastawienie to podstawa. Zobaczysz będzie dobrze[emoji1][emoji1][emoji1]to mój test... Ale boję się cieszyć z ciąży... Jak narazie bardzo się boję...
Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też ostatnią @ miałam 03.06 regularne masz cykle, kiedy się wybierasz do lekarza?Ostatnią @ miałam 3 czerwca także bardzo wczesna ciążą :-) staraliśmy się juz 1,5 roku. W końcu się udało. Mieszkam i pracuje w Szczecinie. Dzisiaj miałam ostatnie 3 egzaminy na uczelni. Były to testy. I stwierdziłam że skoro dobrze mi poszło w nich to i ten pozytywnie wyjdzie :-)
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom