reklama
Leonia89
Zaciekawiona BB
@poziomka_84 ja się tylko modlę, żeby nie zaczęło boleć... mam wrażenie, że pół zęba nie mam. Nie jest tak tragicznie, ale odpadła tak jakby jedna ścianka...
Czy któraś z Was była na wizycie u dentysty w tak wczesnej ciąży?
Czy któraś z Was była na wizycie u dentysty w tak wczesnej ciąży?
Leonia89
Zaciekawiona BB
Byłam dzisiaj u lekarza. Beta za niska. Może być to ciąża biochemiczna. Progesteron narasta prawidłowo. Zalecamy 2 tygodnie mam powtórzyć badania. Strasznie się boję
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki... teraz to oczekiwanie jest najgorsze... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
AnetaManiak
Fanka BB :)
A jaka jest Twoja beta?? Toć lekarz nie ma pewności kiedy miałaś owulacje i kiedy doszło do zagnieżdżenia. Tak samo jeden lekarz dziewczynie z inne wątku na wczesnym etapie powiedział że nie ma serca i ciąża obumarła a na drugi dzień poszła gdzie indziej było serce i ciąża zdrowa!!!! Dziewczyny Nie można obliczać wieku ciąży z miesiączki!!!Byłam dzisiaj u lekarza. Beta za niska. Może być to ciąża biochemiczna. Progesteron narasta prawidłowo. Zalecamy 2 tygodnie mam powtórzyć badania. Strasznie się boję
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Leonia89
Zaciekawiona BB
No właśnie, co do objawów? Macie jakieś? Ja się czuję, jakby nic się nie zmieniło. No zupełnie nic. Żadnych bólów, mdłości, powiększonych piersi, nic. W poprzedniej ciąży coś tam mnie pobolewalo, teraz kompletna cisza.
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie czasami boli delikatnie podbrzusze, tak jakbym miała niebawem dostać @. A poza tym... ten wywalony brzuch... no taki jest pełny jakby. Jak rano nic nie zjem czy w ogóle jak dawno nic nie jadłam to zaczyna mi się robić niedobrze. Jak zjem jest ok. I to chyba tyle. No dzisiaj ten ukruszony ząb... Koleżanka mi napisała, że mogę mieć osłabione zęby podczas ciąży... więc może jeszcze to... Chociaż przy pierwszej nie miałam żadnych problemów z zębami.
No i wczoraj ten płacz taki z niczego. Śmiałam się a po chwili ryczałam bez powodu. Dziwne to było.
To są moje dotychczasowe objawy
Beta 22,90 . Owulacja była 9 czerwca na pewno, gdyż mieliśmy inseminację.A jaka jest Twoja beta?? Toć lekarz nie ma pewności kiedy miałaś owulacje i kiedy doszło do zagnieżdżenia. Tak samo jeden lekarz dziewczynie z inne wątku na wczesnym etapie powiedział że nie ma serca i ciąża obumarła a na drugi dzień poszła gdzie indziej było serce i ciąża zdrowa!!!! Dziewczyny Nie można obliczać wieku ciąży z miesiączki!!!
G
goszczaca
Gość
Mi też się kiedys takie coś przytrafiło i poszła dwójkamyślałam, że oszalej. Mi w poprzedniej ciąży jak dentysta robił, to bez znieczulenia.jezuuuuuu DZIEWCZYNY!!!!
Jadłam bułkę w pracy... i złamał mi się ząb!!!
Normalnie odpadł mi kawałek zęba...
jestem załamana... i wściekła
Jutro idę do dentysty, ale to jest moja pierwsza wizyta u dentysty w ciąży. W poprzedniej ciąży nie robiłam nic z zębami. A teraz? Przecież jakieś znieczulenie, uzupełnienie tego zęba... I tak się cieszę, że nie boli póki co...
G
goszczaca
Gość
Będę trzymała mocno kciuki, żeby jednak się udało.Beta 22,90 . Owulacja była 9 czerwca na pewno, gdyż mieliśmy inseminację.
Leonia89
Zaciekawiona BB
Mi też się kiedys takie coś przytrafiło i poszła dwójkamyślałam, że oszalej. Mi w poprzedniej ciąży jak dentysta robił, to bez znieczulenia.
no coś Ty? ja pierdziele... bez znieczulenia? chyba bym się posrała... jezuuuu.... ale nie... no ja nie dam rady bez. Jestem przerażona Jejku i to jeszcze dwójka Ci poszła... mi chociaż z tyłu... szóstka... nie widać za bardzo, no ale trzeba zrobić. AAAAAAAaaaaa!!!!!
reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Oj to przepraszam. Ale czasami bywa i tak, że się nagle podnosi. Trzymam za Was kciuki Kochana. Ja jestem po jednej stracie i stymulacji bo u nas jest problem z nasieniem. I do tego jestem w szpitalu bo od wczoraj mam spuchniętą twarz jak bokser po walce. Z wyników ponoć to przeziębienie tylko w bardzo dziwny sposób Mi się objawiaBeta 22,90 . Owulacja była 9 czerwca na pewno, gdyż mieliśmy inseminację.