reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Pewnego dnia rozkładalam nabiał, podchodzi do mnie dziewczyna wiek ok 25 lat, brunetka, elegancka itd. Bierze jogurt 7zbóż men, czyta i czyta w końcu sie spytałam pomóc w czymś? A ona z taką powagą pyta, czy jak zje ten jogurt nie będzie miala wąsów:szok: myślałam, że jaja sobie robi; ale wiecie co ona mówiła całkowicie poważnie:szok: mówię, ze na pewno nie. Z usmiechem na twarzy wzięła ten jogurt i odeszła. Poszlam na zaplecze jak zaczęłam sie smiac, to jie byli w stanie mnie uspokoić:D:D:D

reklama
Pewnego dnia rozkładalam nabiał, podchodzi do mnie dziewczyna wiek ok 25 lat, brunetka, elegancka itd. Bierze jogurt 7zbóż men, czyta i czyta w końcu sie spytałam pomóc w czymś? A ona z taką powagą pyta, czy zje ten jogurt nie będzie miala wąsów:szok: myślałam, że jaja sobie robi; ale wiecie co ona mówiła całkowicie poważnie:szok: mówię, ze na pewno nie. Z usmiechem na twarzy wzięła ten jogurt i odeszła. Poszlam na zaplecze jak zaczęłam sie smiac, to jie byli w stanie mnie uspokoić:D:D:D
Niezła historia :-D:-D A swoją drogą skąd jej się wzięła myśl z tym wąsem :confused:

Boze az dziwne nie?;) ze ktos zbuka nie ma:D

A co ci mloda odwala?:D

A czego nie odwala :D wrzask i płacz o wszystko i o nic: ze ubralam jej zielone skarpetki a ona chciala czarne, ze pada deszcz, ze drzwi na podwórko sa otwarte. Normalnie masakra jakas :)
Jutro miala zostac z teściową ale powiedziała ze nie pojedzie do babci - jeszcze sie skonczy tym, ze pojedzie z nami na wesele.

Bananowiec tez mam dwulatka na pokładzie...[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

tak, siedze na necie i klikam "pobierz wynik" :D i nic na razie :D a ja chce juz wiedziec czy przyrost jest ok :D

Lilip i Bananowiec ja też mam w domu bunt dwulatka :D oszalec mozna :D
Napewno będzie wszystko ok :D ja to już nie pamietam buntów 2 latków ale mam kłótnie 2 sióstr ,raz się pokłóciły o kolor skarpetek :errr::-D

reklama
Do góry