reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Orientujecie się w ogóle jak to jest z L4 w ciąży? Przy pierwszej nie pracowałam a teraz nie wiem... będę chodzila prywatnie do gina raczej a slyszalam ze tak latwiej uzyskac zwolnienie. Nie bardzo mi się usmiecha szalec po np 9-10 h non stop na nogach bedac w ciazy :(

reklama
Orientujecie się w ogóle jak to jest z L4 w ciąży? Przy pierwszej nie pracowałam a teraz nie wiem... będę chodzila prywatnie do gina raczej a slyszalam ze tak latwiej uzyskac zwolnienie. Nie bardzo mi się usmiecha szalec po np 9-10 h non stop na nogach bedac w ciazy :(
Ja w pierwszą ciążę jak zaszlam pracowalam fizycznie i to bardzo w sklepie. Poszłam do gina i od 6tc juz mialam zwolnienie. Bym pracowała dłużej no ale szarpanina ze zlodziejami, rozladowywanie palet nie sprzyjalo by ciazy... No i oczywiscie tekst z-cy kierownika nie ciesz sie tak, bo jeszcze mozesz stracic:realmad:to przewazylo szale..:realmad:

Ja w pierwszą ciążę jak zaszlam pracowalam fizycznie i to bardzo w sklepie. Poszłam do gina i od 6tc juz mialam zwolnienie. Bym pracowała dłużej no ale szarpanina ze zlodziejami, rozladowywanie palet nie sprzyjalo by ciazy... No i oczywiscie tekst z-cy kierownika nie ciesz sie tak, bo jeszcze mozesz stracic:realmad:to przewazylo szale..:realmad:
Pamietam jak szef mojej kolezance tak powiedzial... byla w 8t jak mu powiedziala a on wkurzony i ze niech sie nie chwali bo jeszcze moze stracic

Dziewczyny byłam dziś na wizycie. Jeszcze nie bylo serduszka ale pani doktor kazala sie nie martwic i przyjsc za 2 tygodnie. Dzis 6t2d od ostatniej miesiączki. Mam duzo leżeć ze wzgledu na kwietniowe poronienie. Ale lekarka kazala byc dobrej myśli. W ogóle uspokoila mnie ta wizyta i wierzę ze wszystko będzie dobrze :) no i na następna wizytę juz zrobic badania, a gdyby cos niepokojacego sie dzialo zgłosić sie do niej :)

Dziewczyny byłam dziś na wizycie. Jeszcze nie bylo serduszka ale pani doktor kazala sie nie martwic i przyjsc za 2 tygodnie. Dzis 6t2d od ostatniej miesiączki. Mam duzo leżeć ze wzgledu na kwietniowe poronienie. Ale lekarka kazala byc dobrej myśli. W ogóle uspokoila mnie ta wizyta i wierzę ze wszystko będzie dobrze :) no i na następna wizytę juz zrobic badania, a gdyby cos niepokojacego sie dzialo zgłosić sie do niej :)
Będzie wszystko dobrze;)

Napewno będzie wszystko dobrze!!! Odpoczywaj dużo i dbaj o Was[emoji8][emoji8][emoji8]za 2tyg będzie już większe maleństwo i serduszko jak dzwon!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i tutaj :) Nie dałoby się tego tematu przekleić do tamtego głównego folderu marzec 2018?

braneta- ja również mocno trzymam- na pewno będzie wszystko dobrze :)

Z niecierpliwością czekam na kolejną wizytę 17.07, a czas tak strasznie się ciągnie... byłam już u lekarza zaraz po teście, bo plamiłam 2 dni, a beta ładnie przyrastała. Dostałam duphaston i czekam na rozwój wydarzeń ;)

Hej witam się i tutaj ... dzisiaj zrobiłam test (a w zasadzie testy) ale beta dziś tylko 80....
1499375702-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem na l4 o 1 lipca i moj lekarz nie mial z tym problemu gdyż w mojej pracy nie ma pracy dla kobiet w ciazy :)

Do góry