reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Mam 22 lata, 3-letnią córeczkę, mieszkamy z narzeczonym w Szczecinie, ale planujemy wyprowadzkę. Interesuję się makijażem, fryzurami (związane z moim zawodem), anime, mangami, dramami azjatyckimi, jestem aktywna fizycznie, wegetarianka, z przekonań buddystka. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy :)
Więcej nie trzeba:D
Na kiedy masz wizytę:)

reklama
Hej babeczki. Ja matka dwójki juz dzieci przechodzę kompletne zaćmienie umysłu. :D Kiedy macie pierwsze USG? ja jestem umówina 17 lipca, to będzie 6tc i 1d. Nie pamiętam czy juz będzie widać serduszko czy nie? na razie robie bete zeby zobaczyć czy dobry przyrotst jest.

Byłam u lekarza. Czekamy trzy tygodnie aż ciąża się rozwinie lub nie i dojdzie do poronienia lekarz chce przygotować mnie na każdą ewentualność. Dostałam luteinę 2 razy dziennie do pochwowo plus jakiś lek. Mają pomóc ciąży. Jednak nie daje 100% pewności że wszystko będzie dobrze.
Jeśli się utrzyma ciąża to od razu skierowanie do Poradni Patologii ciąży dla kobiet z cukrzycą. Ogólnie tam będą mnie prowadzić a on będzie dawać L4 i w razie W jest na miejscu.
Bardzo was proszę o kciuki i żebym nie zwariowała przez te trzy tygodnie. Dodam że lekarza nie zmienię. Prowadzi mnie od 12 lat i to przyjaciel rodziny.
Ja również mocno trzymam kciuki:) Trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze:)

Dzisiaj oficjalnie się potwierdziło :) Z dzieckiem wszystko dobrze. Wprawdzie jest niespodzianką, ale jaką miłą ;) Trudno mi się będzie przestawić znowu na tryb ciążowy i zrezygnować z niektórych rzeczy, ale cóż.
Mi tez będzie ciężko. Z mężem staralismy sie 9 cykli i dalam sobie spokój i ooo klopsik się trafił.

reklama
Do góry