reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Powiem szczerze, że lekarz bardzo fajny, dokładnie wszystko tłumaczył. Prowadził mojej siostrze ciaze po poronienia i była bardzo zadowolona. Dodatkowo pracuje w szpitalu gdzie siostra jest położna a ja będę chciała rodzić i podobno jest najlepszy. Ech tylko ten czas oczekiwania. No nic pójdę do innego albo zadzwonię do niego jutro i poproszę o wcześniejszą wizytę. A jak myślicie z tym pecherzykiem? Nie za mały?
Albo idz sobie prywatnie tylko na usg ja tak bylam ja czekalam za pierwsa wizyta u ginekologa ;)

reklama
Ooo widze, ze u Marcowek same dobre wiadomosci [emoji7] super dziewczyny :) oby tak dalej.

@andzelika87 o watek zamknieety tez mozecie poprosic aniaslu. Ona nie zamyka Wam tego watku tylko tworzy nowy ale zamkniety i dostep do niego maja osoby tylko wybrane osoby i tam mozna sobie juz gadac na bardziej prywatne tematy :)

A ja chcialam Wam sie pochwalic, ze wczoraj na USG okazalo sie, ze czekamy na 2 maluchy [emoji173]️[emoji173]️[emoji33]
Zebyscie widzialy moja reakcje [emoji23] dwa tygodnie temu na USG widac bylo jedno serduszko a wczoraj pikaly dwa [emoji33][emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana to wielkie szczęście! Gratulacje [emoji4]mieliście w rodzinie ciąże bliźniacze?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chciałam powiedzieć po genetycznym, ale obawiam się że prędzej będę musiała powiedzieć, bo może być już coś widać... Podobno w drugiej ciąży już szybciej pojawia się brzuszek. A ja w tamtej ciąży dopiero w 20 tyg zaczęłam nosić spodnie ciążowe, a teraz już wszystko za ciasne

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
To prawda! To moja ciąża trzecia... szybciej widać zdecydowanie [emoji3] już kupiłam bluzkę luźnejszą do pracy[emoji4] bo jak mi wyjdzie wzdęcie to tak jak bym miała 5 miesiąc [emoji14]

Dziewczyny wszystko będzie dobrze, uda się nam [emoji4] ja się przejmuje strasznie toxoplazmoza bo mam kota, zmieniałam kuwete.. tez się boje ale czekam tak do 15.07 żeby testy i usg zrobić...

Dziewczyny wszystko będzie dobrze, uda się nam [emoji4] ja się przejmuje strasznie toxoplazmoza bo mam kota, zmieniałam kuwete.. tez się boje ale czekam tak do 15.07 żeby testy i usg zrobić...
Toksoplazmoza latwiej sie zarazisz poprzez zjedzenie surowego mięsa. Martwiac się narazasz siebie i dziecko na stres a to chyba wam nie potrzebne.
Od rana walczę z mdłościami i okropnym bólem głowy :errr:
Dzisiaj popołudniu wizyta u lekarza. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze.
Trzymam kciuki&&&&;)

Od rana walczę z mdłościami i okropnym bólem głowy :errr:
Dzisiaj popołudniu wizyta u lekarza. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze.
Trzymam kciuki[emoji6][emoji6][emoji6]niestety i Ja wiem co to mdłości i tak od rana do wieczora[emoji50][emoji50][emoji50]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry