reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
@AnetaManiak tak udzielalam sie tez w wątku "ciąża po poronieniu".
Zabieg mialam w kwietniu, w maju pierwsza miesiączka i teraz ciąża :) wiec w sumie tez od razu po @. Wychodze z założenia ze co ma byc to bedzie i zapewne gdybym w ciaze zaszla np. Dopiero za rok tobi tak bym sie bała. Teraz tylko nie wiem kiedy iść do gina, czy czekac ma serduszko czy moze wcześniej :)
Powiem Ci tak Mój gin kazał Mi przyjść od razu po pozytywnym teście. Potem kolejna wizyta po tygodniu. Chce mieć pewność, że nie będzie powtórki po prostu. A cholerny pech chciał, że Mi się 5cm cysta utworzyła bo jestem po stymulacji i nawet nic z hormonów nie wolno Mi brać bo może zacząć rosnąć a tak to do 12tc powinna się wchłonąć.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie poza sennoscią jest ok. I cały czas bym jadła :errr: ale to chyba dlatego że pogoda brzydka i w domu siedzę i tylko na lodówkę patrzę :hmm:
Oj tak senność tez mnie trzyma i napady raz gorąca a za chwile zimna.Strasznie szybko się męczę i ustanie godzine w kosciele było nie lada wyczynem .:sorry:I tak jeść tez bym mogła bez przerwy:errr:

Hej ja również witam nowe dziewczyny i gratuluje :blink::blink:Jak się w ogóle dzisiaj czujecie??
ja non stop chodzę senna...i rozdrażniona... no i myślałam że tylko sobie to wmawiam ale też szybko się męczę ale jak widziałam to inne dziewczyny tez o tym wspominały... ale zauważyłam już jeden plus objawów ciążowych... piesi mi się powiększyły...:-D:-D

Moje piersi tez do najmniejszych nie należą i już są jak napompowane :szok: i do tego bolą jak cholerka :sorry: mdłości jeszcze nie mam ale zazwyczaj mi przychodziły koło 12 tygodnia o_O

Boże jedyny dluuuugo mnie tu nie bylo:-( :(ppowiadomienia mi nie przychodzily:-( :(a was tutaj tak duzo przybyło:eek: ale super:-) :) witam wszystkie nowe Marcóweczki:D super, ze grono się powiększa:) bede trzymała za Was wszystkie kciuki, zeby fasolki rosły w siłę:D

Jak Wam minął weekend?:rolleyes2:

reklama
Do góry