reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Powiem Ci tak Mój gin kazał Mi przyjść od razu po pozytywnym teście. Potem kolejna wizyta po tygodniu. Chce mieć pewność, że nie będzie powtórki po prostu. A cholerny pech chciał, że Mi się 5cm cysta utworzyła bo jestem po stymulacji i nawet nic z hormonów nie wolno Mi brać bo może zacząć rosnąć a tak to do 12tc powinna się wchłonąć.@AnetaManiak tak udzielalam sie tez w wątku "ciąża po poronieniu".
Zabieg mialam w kwietniu, w maju pierwsza miesiączka i teraz ciąża wiec w sumie tez od razu po @. Wychodze z założenia ze co ma byc to bedzie i zapewne gdybym w ciaze zaszla np. Dopiero za rok tobi tak bym sie bała. Teraz tylko nie wiem kiedy iść do gina, czy czekac ma serduszko czy moze wcześniej
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie poza sennoscią jest ok. I cały czas bym jadła ale to chyba dlatego że pogoda brzydka i w domu siedzę i tylko na lodówkę patrzęHej ja również witam nowe dziewczyny i gratuluje Jak się w ogóle dzisiaj czujecie??
mimi8334
Fanka BB :)
Oj tak senność tez mnie trzyma i napady raz gorąca a za chwile zimna.Strasznie szybko się męczę i ustanie godzine w kosciele było nie lada wyczynem .I tak jeść tez bym mogła bez przerwyU mnie poza sennoscią jest ok. I cały czas bym jadła ale to chyba dlatego że pogoda brzydka i w domu siedzę i tylko na lodówkę patrzę
kruszynka22
Zaangażowana w BB
ja non stop chodzę senna...i rozdrażniona... no i myślałam że tylko sobie to wmawiam ale też szybko się męczę ale jak widziałam to inne dziewczyny tez o tym wspominały... ale zauważyłam już jeden plus objawów ciążowych... piesi mi się powiększyły...Hej ja również witam nowe dziewczyny i gratuluje Jak się w ogóle dzisiaj czujecie??
braneta
Staranka o dzidzię:)
Jestem bardzo senna i zaczynają się mdłości W domku mam jeszcze 4 letnią córeczkę. Mąż jeździ w delegację i wyjechał dzisiaj i wróci za 4-5 tygodni.Hej ja również witam nowe dziewczyny i gratuluje Jak się w ogóle dzisiaj czujecie??
W którym tygodniu miałyście pierwszą wizytę z USG.
@kruszynka22 piersi... to mój problem. W pierwszej ciąży miałam cyce większe od głowy Więc ja akurat się nie cieszę że mi się powiększają
G
goszczaca
Gość
Boże jedyny dluuuugo mnie tu nie byloppowiadomienia mi nie przychodzilya was tutaj tak duzo przybyło ale super witam wszystkie nowe Marcóweczki super, ze grono się powiększa bede trzymała za Was wszystkie kciuki, zeby fasolki rosły w siłę
Jak Wam minął weekend?
Jak Wam minął weekend?
reklama
braneta
Staranka o dzidzię:)
Piersi to także mój problem, teraz noszę rozmiar 80K a już czuję, że są większe i nabrzmiałe@kruszynka22 piersi... to mój problem. W pierwszej ciąży miałam cyce większe od głowy Więc ja akurat się nie cieszę że mi się powiększają