reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
@AnetaManiak tak udzielalam sie tez w wątku "ciąża po poronieniu".
Zabieg mialam w kwietniu, w maju pierwsza miesiączka i teraz ciąża :) wiec w sumie tez od razu po @. Wychodze z założenia ze co ma byc to bedzie i zapewne gdybym w ciaze zaszla np. Dopiero za rok tobi tak bym sie bała. Teraz tylko nie wiem kiedy iść do gina, czy czekac ma serduszko czy moze wcześniej :)
Powiem Ci tak Mój gin kazał Mi przyjść od razu po pozytywnym teście. Potem kolejna wizyta po tygodniu. Chce mieć pewność, że nie będzie powtórki po prostu. A cholerny pech chciał, że Mi się 5cm cysta utworzyła bo jestem po stymulacji i nawet nic z hormonów nie wolno Mi brać bo może zacząć rosnąć a tak to do 12tc powinna się wchłonąć.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie poza sennoscią jest ok. I cały czas bym jadła :errr: ale to chyba dlatego że pogoda brzydka i w domu siedzę i tylko na lodówkę patrzę :hmm:
Oj tak senność tez mnie trzyma i napady raz gorąca a za chwile zimna.Strasznie szybko się męczę i ustanie godzine w kosciele było nie lada wyczynem .:sorry:I tak jeść tez bym mogła bez przerwy:errr:

Hej ja również witam nowe dziewczyny i gratuluje :blink::blink:Jak się w ogóle dzisiaj czujecie??
ja non stop chodzę senna...i rozdrażniona... no i myślałam że tylko sobie to wmawiam ale też szybko się męczę ale jak widziałam to inne dziewczyny tez o tym wspominały... ale zauważyłam już jeden plus objawów ciążowych... piesi mi się powiększyły...:-D:-D

Moje piersi tez do najmniejszych nie należą i już są jak napompowane :szok: i do tego bolą jak cholerka :sorry: mdłości jeszcze nie mam ale zazwyczaj mi przychodziły koło 12 tygodnia o_O

Boże jedyny dluuuugo mnie tu nie bylo:-( :(ppowiadomienia mi nie przychodzily:-( :(a was tutaj tak duzo przybyło:eek: ale super:-) :) witam wszystkie nowe Marcóweczki:D super, ze grono się powiększa:) bede trzymała za Was wszystkie kciuki, zeby fasolki rosły w siłę:D

Jak Wam minął weekend?:rolleyes2:

reklama
Do góry