Hej dziewczyny witam wszystkie marcowe Mamusie. W niedziele zrobilam test wyszedl pozytywnie w pon bylam na hcg 351.1 w srode powtorzylam hcg 894 . W piatek wizyta u mojego lekarza i JEST FASOLKA TERAZ Z NIECIERPLIWOSCIA CZEKAMY NA BICIE SERDUSZKA Mam juz corke ktora ma 7 lat 8
reklama
braneta
Staranka o dzidzię:)
Gratuluję Który to u ciebie tydzień ?
Hej to może też się przywitam Nazywam się Ewa, mam już dwóch synków ( 6 lat i 4 lata) no i spodziewam się kolejnego- mamy cichą nadzieję, że może córeczka Objawy były pierwsze, test drugi... Już tydzień po zapłodnieniu bolały mnie jajniki i podbrzusze, a w dniu spodziewanej @ częstsze wizyty w wc i permanentne zmęczenie . Teścik pokazał dwie kreski, byłam już u lekarza i zlecił zrobienie usg w 7/8 tyg. Ostatnia miesiączkę miałam 30 maja, termin wychodzi mi na 5 marca. Nie wiem czemu, ale już mam wzdęcie brzucha od 3 dni.. czuje, że nic nie ukryje...Słyszałam, że przy kolejnej ciąży szybko widać. Mimo, że przed ciążą byłam bardzo aktywna- biegi i fitness, ćwiczyłam mięśnie brzucha itp... A brzuch mam taki jakby to był 3 miesiąc
Jestem młoda mamą, mąż się bardzo ucieszył.. ale rodzice, teściowie? Zaraz powiedzą że na 500 plus poszliśmy...
Jestem młoda mamą, mąż się bardzo ucieszył.. ale rodzice, teściowie? Zaraz powiedzą że na 500 plus poszliśmy...
braneta
Nie przejmuj się rodzicami i teściami. Ważne żebyś ty się dobrze czuła i żeby dziecko było zdrowe.Hej to może też się przywitam Nazywam się Ewa, mam już dwóch synków ( 6 lat i 4 lata) no i spodziewam się kolejnego- mamy cichą nadzieję, że może córeczka Objawy były pierwsze, test drugi... Już tydzień po zapłodnieniu bolały mnie jajniki i podbrzusze, a w dniu spodziewanej @ częstsze wizyty w wc i permanentne zmęczenie . Teścik pokazał dwie kreski, byłam już u lekarza i zlecił zrobienie usg w 7/8 tyg. Ostatnia miesiączkę miałam 30 maja, termin wychodzi mi na 5 marca. Nie wiem czemu, ale już mam wzdęcie brzucha od 3 dni.. czuje, że nic nie ukryje...Słyszałam, że przy kolejnej ciąży szybko widać. Mimo, że przed ciążą byłam bardzo aktywna- biegi i fitness, ćwiczyłam mięśnie brzucha itp... A brzuch mam taki jakby to był 3 miesiąc
braneta
Dziewczyny jak zmienić napis pod loginem? Mam "Staranka o dzidzię" a chce to zmienić.
Witam wszystkie mamy i dołączam do Was! Przede wszystkim serdecznie wam gratuluję Ja we wtorek zrobiłam test, wyszedł pozytywnie. W środę kolejny test, beta, którą powtórzyłam w piątek i przyrost z 466 na 1187 Cieszę się przeogromnie bo to moja pierwsza ciąża. Według moich wyliczeń termin będę miała na 5 marca W środę wizyta u lekarza. Boję się strasznie, żeby tylko wszystko było dobrze...Ostatnią miesiączkę miałam 30 maja, czy myślicie, że mam szansę zobaczyć na usg w środę moją kruszynę z bijącym serduszkiem, czy to za wcześnie?
braneta
Jak się czujecie? Mi od rana jest niedobrze Pół nocy nie spałam i teraz ledwo na oczy patrzę.
kruszynka22
Zaangażowana w BB
Heh... Ja też podejrzewam że zaraz będzie że polecielusmy na 500+...ogolnie wkurza mnie takie gadanie bo co jakas znajoma zajdzie to zaraz gadanie że poleciała na 500...chore dla mnie takie gadanie...Hej to może też się przywitam Nazywam się Ewa, mam już dwóch synków ( 6 lat i 4 lata) no i spodziewam się kolejnego- mamy cichą nadzieję, że może córeczka Objawy były pierwsze, test drugi... Już tydzień po zapłodnieniu bolały mnie jajniki i podbrzusze, a w dniu spodziewanej @ częstsze wizyty w wc i permanentne zmęczenie . Teścik pokazał dwie kreski, byłam już u lekarza i zlecił zrobienie usg w 7/8 tyg. Ostatnia miesiączkę miałam 30 maja, termin wychodzi mi na 5 marca. Nie wiem czemu, ale już mam wzdęcie brzucha od 3 dni.. czuje, że nic nie ukryje...Słyszałam, że przy kolejnej ciąży szybko widać. Mimo, że przed ciążą byłam bardzo aktywna- biegi i fitness, ćwiczyłam mięśnie brzucha itp... A brzuch mam taki jakby to był 3 miesiąc
Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
braneta
Myślę, że jeszcze może być za wcześnie. Pamiętam, że mi lekarz kazał przyjść w 8 tygodniu ciąży. Teraz będę szła na wizytę w czwartek i czuję że skończy się na skierowaniu na badania plus USG za trzy tygodnie. Bierzesz kwas foliowy?Witam wszystkie mamy i dołączam do Was! Przede wszystkim serdecznie wam gratuluję Ja we wtorek zrobiłam test, wyszedł pozytywnie. W środę kolejny test, beta, którą powtórzyłam w piątek i przyrost z 466 na 1187 Cieszę się przeogromnie bo to moja pierwsza ciąża. Według moich wyliczeń termin będę miała na 5 marca W środę wizyta u lekarza. Boję się strasznie, żeby tylko wszystko było dobrze...Ostatnią miesiączkę miałam 30 maja, czy myślicie, że mam szansę zobaczyć na usg w środę moją kruszynę z bijącym serduszkiem, czy to za wcześnie?
reklama
kruszynka22
Zaangażowana w BB
Ja się cieszę bo normalnie to mam 75B...[emoji23]Piersi to także mój problem, teraz noszę rozmiar 80K a już czuję, że są większe i nabrzmiałe
Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom