D
Deleted member 176021
Gość
Ja tez czekam. Na fb tez trzeba pisac do @LizkaELIZKA ponoc . ja nic nie wiem w tej kwestii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam pierwsze CC, dwa lata później SN, nie mozna tylko żadnej oksytocyny, bo po niej skrocze sa zbyt silneWłaśnie słyszałam ze jak ktoś miał Cc to nie można później naturalnie urodzić , ale współczuje widziałam babki co były po cc tragedia dochodziły do siebie ja tez w miarę długo ale widziałam ich ból na twarzy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
też czekam...Chyba nie mam co liczyć że dostanę się do zamkniętego trudno się mówi
A no to może sie nie doczekasz dopoki byl założony otwarty wątek marcowke wszystko bylo ok. Kto chcial to dołączył. Było wielkie Wow zeby miec troche prywatnosci, zeby osoby z zewnatrz tego nie czytały to teraz ciezko się dostać. No ale cóż.też czekam...
Dodam jeszcze, ze musisz pierw zglosic sie do moderatora, moderator wysyła ci link do zamknietego, i zglasza cie do admin zebys miala dostep do zamknietego a ze moderatorka jest jak widze niedostępna tak musisz czekac az sie pojawi.też czekam...