reklama
S
sińka
Gość
Kochana jeszcze trochę i na pewno lepiej się poczujesz [emoji3]Boże zazdroszczę ja w każdej ciąży wymioty tragedia !!! A lenia tez mam i tez mam synka małego który uwielbia robić burdel [emoji13]maz tez się czepia , udusiala bym tego kto powiedział ze ciąża to piękny stan , na pewno nie pierwszy trymestr ! [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja odliczam dni do poniedziałku, córy do szkoły pójdą to trochę ciszy w domu będzie [emoji2] za długo już są ze sobą i ciągle się kłócą
S
sińka
Gość
Oj tak, taki czas dla siebie to luksus [emoji2] powiem Ci, że ciesze się, że mam już takie duże dziewczyny (10 i 6 lat), same sobą się zajmują,bede miała pomoc, mam nadzieję hihi, teraz się garna ale zobaczymy po porodzie. Podziwiam mamy, które mają jedno małe dziecko i za chwile rodzą drugie. To jak by bliźniaki wychowywać .moja starsza miała 4 latka jak młoda się urodziła, też więcej uwagi potrzebowała. Teraz sama ze szkoły wraca i jest git [emoji3]Hahahah ja to czekam aż mały do przedszkola pójdzie mam nadzieje ze w przyszłym roku da radę może w końcu odpocznę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] choć chwile troszkę
D
Deleted member 176021
Gość
To ja mam 2.5 latka i woli bawic sie sam niz ze mną. Jak chce się z nim bawic to mowi odpocznij
Ostatnio edytowane przez moderatora:
niuniolek
Fanka BB :)
No mój synek ma 1,9 . Akurat fajnie się złoży bo jak te nie narodzone jeszcZcze zacznie chodzić to mały już do przedszkola pójdzie później drugie a ja w końcu ucieknę do pracy Hahah taki mam plan [emoji16] uciec do ludzi bo niedługo będę tylko rozmawiać w języku 2 latków
niuniolek
Sińka bo ty już masz 2 porody za sobą , i co jest lżejszy 2 porod ? Bo tak mówią ze jest łatwiej ja zawsze wole zapytać doświadczone mamy a nie ze słuchu wole się przygotować na najgorsze niż mam się rozczarować [emoji23]
S
sińka
Gość
reklama
niuniolek
Mój młody jesCze nie mówi dopiero zaczyna ale komunikuje się ze wszystkimi jak coś chce to mnie ciągnie żebym mu dała wszytko rozumie słucha się w miarę [emoji16] od jakiegoś tygodnia zaczął mówić tak świadomie tata mama próbuje inne wyrazy ostatnio do męża krzyknął tata jesc ! [emoji23] tak ze myśle ze niedługo się zacznie