reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Witam wszystkie przyszłe mamusie. Mój termin na 3.03. Skończył się właśnie 10 tydzień ale niestety ciąża jest zagrożona. Jadę na duphastonie i zaliczyłam pobyt w szpitalu z krwawieniem. Także jestem pełna obaw ale i nadzieji. Życzę wszystkim powodzenia[emoji5]
Hej. Dobrze ze juz ok. W pierwszej ciazy tez tak mialam a teraz mam zdrowego synka. Okazalo sie ze bylo za malo progesteronu i stąd plamienia wystapily

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, kiedy powiecie w pracy, znajomym o ciąży??? Jutro będzie 7 tydzień i chcę czekać do 10
ja jak tylko wrócę z urlopu to powiem. Gdyby nie urlop to powiedziałabym zaraz po wizycie u lekarza kiedy potwierdzi dobre wieści.
Wychodzę z założenia , że nie po to mam prawo jako ciężarna w pracy by z tego nie korzystać. Dla mnie mój stan odmienny jest na 1 miejscu. Ja i moje dziecko jesteśmy najważniejsi, a zdanie pracodawcy i pracowników mam w nosie.
Mam teraz w pracy taką jedną co przyznała się do ciąży tydzień temu, a od 2 miesięcy bumeluje jak wlezie . Ma opinie nieroba, nikt jej nie lubi bo tylko zciemnia. No i jak się wszyscy dowiedzieli , że jest w ciąży to każdy powiedział "no idiotka, zamiast od razu powiedzieć to się kryła jakby było czego się wstydzić"

a tak w ogóle to zaczynam troszkę panikować, bo nie latam za często do toalety na siusiu ( a powinnam chyba) i coś mnie dzisiaj piersi przestały boleć .

Hej mam termin na 1 marca najpierw myślałam ze urodzę w lutym ale po drugiej wizycie u lekarza ustalił ostateczny termin na 1 marca. Pozdrawiam Was wszystkie :)

Femibion Natal 1 i dodatkowo B12 swansona ze względu na mutację i kwas foliowy swansowa,
Na temat witamin słyszałam różne opinie. Jedni lekarze dają od testu witaminy inni w 2gim trymestrze, najlepiej zapytać lekarza:)
Również biorę Femibion Natal 1 a w drugim trymestrze zacznę brać coś z kwasami DHA popytam jeszcze lekarza co poleca

a tak w ogóle to zaczynam troszkę panikować, bo nie latam za często do toalety na siusiu ( a powinnam chyba) i coś mnie dzisiaj piersi przestały boleć .
Ja do toalety od początku nie chodzę często i zdarzały mi się też takie dni że w ogóle mnie piersi nie bolaly

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie dzisiaj też przestały boleć ... Ale może ogranizm daje nam troszkę odpocząć , chociaż sama niewiem [emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry