reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

To dobrze :)
Chcialabys miec wszystkie naraz? Ja polowe ciazy nie czulam sie jak w ciąży:)
Jedna kobieta ma druga nie:)
Piersi mnie nawet nie bolaly:)
Piersi to przestały mnie boleć jakieś 3 dni temu.
W pierwszej ciąży też tak miałam zero objawów. Tylko chyba tydzień mdłości.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Piersi to przestały mnie boleć jakieś 3 dni temu.
W pierwszej ciąży też tak miałam zero objawów. Tylko chyba tydzień mdłości.

Ja tez tydzien mdlosci tylko haha:D
No i wiadomo bole plecow w polowie i bol brzucha jak na okres w 1 i 3 trym ale to przez rosnaca macice:)
A tak to nic:)

Cześć dziewczyny chciała bym do was dołączyć termin 30/31 wiec juz zamykam marzec [emoji2].
1500974316-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja vo dostanę 500 na dziecko przerzuce na ich konto. Odkladamy pieniazki dla dzieciakow. Becikowe mi sie nie nalezy. W rolnictwie jest całkowicie inaczej z przelicznikami. Na syna becikowego nue dostalam, bo przeliczali zarobki z hektara. I ponoc miesiecznie mamy 30 tys.zł:eek: dobre mi sobie. Nic innego sie nie liczy. Jakbym tyle kasy z mężem miesiecznie muala, to jak bym hrabina chodzila odziana:) no ale coz trzeba zyc dalej. Powiem wam ze mam przegwizdane. Przed rocznicą slubu w czerwcu kupilismy dwa bernardyny, syn piszczy za nimi niemilosiernie, ja tez z resztą. Ale każde wyjscie z tymi psami konczy sie moim darciem na nie. Byly kuleczki a teraz jak skaczą i stają na łapach mają przeszlo metr wysokości i po prostu boje sie o brzuch:unsure:syn tego nie pojmuje :hmm:
Idź z nimi na tresurę

Bernardyn to tylko z pozoru łagodne psy. Ja bym się bała puszczać dziecko do nich.

@Ewarut jak na razie dobre [emoji2].Poza bólem podbrzusza co jakiś czas i pragnieniem nic mi nie dolega.Na objawy pewnie przyjdzie jeszcze pora.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry