Wczoraj była fatalna pogoda przynajmniej u nas, może to dla tego. Jak byłam u Pani endokrynolog to mówiła ze przez cały dzień miała tylko jednego pacjenta z ciśnieniem 125 a tak każdy bardzo niskie.No mam nadzieje. Dzisiaj bede z lekarzem rozmawiać na temat migreny, bo nigdy nie bolała mnie tak głowa jak wczoraj.
reklama
LizkaELIZKA
Moderatorka
To dopiero niespodziankaU mnie Julian od początku do końca ciąży na wszystkich usg miał być dziewczynką. Niespodzianka przy porodzie [emoji5]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom
braneta
Staranka o dzidzię:)
Ja mam migreny od kilku lat i bardzo źle je przechodzę, ale w ciąży z córką zniknęły u pojawiły się, gdy przestałam karmić piersią. Ludzie, że teraz też tak będzie
G
goszczaca
Gość
No tez mialam niskie. 107/65.Wczoraj była fatalna pogoda przynajmniej u nas, może to dla tego. Jak byłam u Pani endokrynolog to mówiła ze przez cały dzień miała tylko jednego pacjenta z ciśnieniem 125 a tak każdy bardzo niskie.
Bananowiec
Zaangażowana w BB
Dziewczyny dzidzia ma sie dobrze, serduszko bije pięknie jestem spokojniejsza i taka szczęśliwa z @ 8 tydzień i termin porodu na 27.02 ale z usg wychodzi 7 tydzień wiec mysle ze zostanę marcowka
następna wizyta 4.08, a 23.08 już mam umówione badania genetyczne dostalam skierowanie na badania hiv, toxo itp wiec nie bede musiala placic
molly_88 ciesZę sie ze u Ciebie wszystko dobrze
@andzelika87 apap można brać bez przeszkód bo pytałam dzis o to.
Ja kupilam borówki i jutro będą pierogi
następna wizyta 4.08, a 23.08 już mam umówione badania genetyczne dostalam skierowanie na badania hiv, toxo itp wiec nie bede musiala placic
molly_88 ciesZę sie ze u Ciebie wszystko dobrze
@andzelika87 apap można brać bez przeszkód bo pytałam dzis o to.
Ja kupilam borówki i jutro będą pierogi
Nie zaszkodzilas. Ja przed tamta ciąża miałam migreny takie silne aż do wymiotów. Zglosilam ginekologowi kazała mi brać dwie sztuki na raz bo lepiej raz mocniej zadziałać niż brać jedna a za kilka godz druga. I to też był pierwszy trymestr. Spokojnie.@Dziewczyna82 to zes mnie zestresowala. Wczoraj jak glowa zaczela mnie bolec o 11 tak skonczyla o 22. Bo wzięłam paracetamol o 20, nie bylam w stanie juz bolu znieść. Dobrze, ze mam dzisiaj wizyte u gina i mam nadzieje ze niezaszkodzilam.
Witam się i ja . W niedzielę na teście zobaczyłam dwie kreski, beta 81 wczoraj beta 291.2 więc postanowiłam nieśmiało się przyłączyć. Przewidywany termin porodu to 25.03.2018.
Miło mi będzie móc dzielić się doświadczeniami tutaj z Wami
Ewarut
Fanka BB :)
Witaj[emoji2] widzę że my podobne terminy przewidywane. Jak samopoczucie?Witam się i ja . W niedzielę na teście zobaczyłam dwie kreski, beta 81 wczoraj beta 291.2 więc postanowiłam nieśmiało się przyłączyć. Przewidywany termin porodu to 25.03.2018.
Miło
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super. Witamy. Kiedy pierwsza wizyta?Witam się i ja . W niedzielę na teście zobaczyłam dwie kreski, beta 81 wczoraj beta 291.2 więc postanowiłam nieśmiało się przyłączyć. Przewidywany termin porodu to 25.03.2018.
reklama
Lido
Zaangażowana w BB
Witam się i ja . W niedzielę na teście zobaczyłam dwie kreski, beta 81 wczoraj beta 291.2 więc postanowiłam nieśmiało się przyłączyć. Przewidywany termin porodu to 25.03.2018.