reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny. Wczoraj moja córeczka kończyła 2 lata wiec wylaczylan telefon i cały dzień bylam tylko dla niej. :) zrobiliśmy sobie rodzijny dzien i bylo wspaniale, a po calodziennych wrazeniach Ewcia dalej spi :D wieksze urodziny dla rodziny w sobotę :)
Dlatego czytanie was dopiero co nadrobilam :)
Witam nowe dziewczyny, widziałam jakieś serduszko - gratuluję :)
@Molly_88 trzymam kciuki za usg.
Wózek mam po córce choć kusi mnie kupno nowego :) ale mysle ze fasolce na następną wiosne kupimy potem jakąś fajną spacerówke, bo te duze z wózków 3w1 nie przemawiaja do mnie, choć w zimie sie sprawdzaja :)
Ja mam dzis wizyte jednak o 12:20, nie spałam cala noc i mega sie denerwuje. Dałabym wszystko żeby bylo bijące serduszko..
@andzelika87 trzymam kciuki za twoją wizyte. Ktos jeszcze wizytuje dzisiaj?

Serduszko mojego Sławka albo Alicji. Jejuuuu aż mi łzy poleciały z wzruszenia. Moje dziecko :) To niesamowite.

Bycie mamą musi być fantastyczne :) Napiszcie Drogie Mamusie coś o tym dla tych niedoświadczonych :)

@golden witaj w Naszym gronie:) z nami spędzisz milo czas:D
@Bananowiec super, ze z dzidzia jest wszystko ok:D
I dziękuję ci zs info, bo juz żem wyla ze dziecku krzywdę moze zrobilam:( juz sie dopatruje, ze piersi mi maleją itd. mózg robi z nami co chce:(

Serduszko mojego Sławka albo Alicji. Jejuuuu aż mi łzy poleciały z wzruszenia. Moje dziecko :) To niesamowite.

Bycie mamą musi być fantastyczne :) Napiszcie Drogie Mamusie coś o tym dla tych niedoświadczonych :)
Jak kochasz tak dziecko, które jeszcze jest w brzuchu to pomyśl co będzie jak będziesz miała je już w ramionach. Totalny odlot ;)

Dziewczynki!!!!!
Moje Malenstwo Kochane zyje!!! Serduszko pieknie bije!!! Uroslo od pieniadzialku :)) ma 1,85cm :) to 8t2d ;)
Jestem prze prze szczesliwa!!
Ciaza dalej zagrozona ale wiem ze moje Kochane Sloneczko zyje :)
Dziekuje Wam bardzo za wsparcie!!! :* <3

Molly bije i będzie biło do samego końca! <łezka> Oby tylko takie dobre wieści! Ja dzisiaj się rozklejam co chwila :(

reklama
Witam się i ja . W niedzielę na teście zobaczyłam dwie kreski, beta 81 wczoraj beta 291.2 więc postanowiłam nieśmiało się przyłączyć. Przewidywany termin porodu to 25.03.2018.
Miło mi będzie móc dzielić się doświadczeniami tutaj z Wami :)

Witaj! I gratuluje :) Pierwsza ciąża? Jesteś juz mamusią? :)

Do góry