reklama
I mnie jak narazie sennie, poza tym nie mam innych objawów, dzisiaj tylko brzuch lekko rwieWitaj[emoji2] widzę że my podobne terminy przewidywane. Jak samopoczucie?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsza wizytę planuje na początek sierpnia , jeszcze sie nie rejestrowalamSuper. Witamy. Kiedy pierwsza wizyta?
EwelinaZakopane
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny. Wczoraj moja córeczka kończyła 2 lata wiec wylaczylan telefon i cały dzień bylam tylko dla niej. zrobiliśmy sobie rodzijny dzien i bylo wspaniale, a po calodziennych wrazeniach Ewcia dalej spi wieksze urodziny dla rodziny w sobotę
Dlatego czytanie was dopiero co nadrobilam
Witam nowe dziewczyny, widziałam jakieś serduszko - gratuluję
@Molly_88 trzymam kciuki za usg.
Wózek mam po córce choć kusi mnie kupno nowego ale mysle ze fasolce na następną wiosne kupimy potem jakąś fajną spacerówke, bo te duze z wózków 3w1 nie przemawiaja do mnie, choć w zimie sie sprawdzaja
Ja mam dzis wizyte jednak o 12:20, nie spałam cala noc i mega sie denerwuje. Dałabym wszystko żeby bylo bijące serduszko..
@andzelika87 trzymam kciuki za twoją wizyte. Ktos jeszcze wizytuje dzisiaj?
Serduszko mojego Sławka albo Alicji. Jejuuuu aż mi łzy poleciały z wzruszenia. Moje dziecko To niesamowite.
Bycie mamą musi być fantastyczne Napiszcie Drogie Mamusie coś o tym dla tych niedoświadczonych
AnetaManiak
Fanka BB :)
G
goszczaca
Gość
@golden witaj w Naszym gronie z nami spędzisz milo czas
@Bananowiec super, ze z dzidzia jest wszystko ok
I dziękuję ci zs info, bo juz żem wyla ze dziecku krzywdę moze zrobilam juz sie dopatruje, ze piersi mi maleją itd. mózg robi z nami co chce
@Bananowiec super, ze z dzidzia jest wszystko ok
I dziękuję ci zs info, bo juz żem wyla ze dziecku krzywdę moze zrobilam juz sie dopatruje, ze piersi mi maleją itd. mózg robi z nami co chce
Lido
Zaangażowana w BB
Jak kochasz tak dziecko, które jeszcze jest w brzuchu to pomyśl co będzie jak będziesz miała je już w ramionach. Totalny odlotSerduszko mojego Sławka albo Alicji. Jejuuuu aż mi łzy poleciały z wzruszenia. Moje dziecko To niesamowite.
Bycie mamą musi być fantastyczne Napiszcie Drogie Mamusie coś o tym dla tych niedoświadczonych
G
goszczaca
Gość
No pewnie, ze jest fantastyczne a później klekajcie narody bo nie wyrabiamSerduszko mojego Sławka albo Alicji. Jejuuuu aż mi łzy poleciały z wzruszenia. Moje dziecko To niesamowite.
EwelinaZakopane
Aktywna w BB
Dziewczynki!!!!!
Moje Malenstwo Kochane zyje!!! Serduszko pieknie bije!!! Uroslo od pieniadzialku ) ma 1,85cm to 8t2d
Jestem prze prze szczesliwa!!
Ciaza dalej zagrozona ale wiem ze moje Kochane Sloneczko zyje
Dziekuje Wam bardzo za wsparcie!!! :* <3
Molly bije i będzie biło do samego końca! <łezka> Oby tylko takie dobre wieści! Ja dzisiaj się rozklejam co chwila
reklama
EwelinaZakopane
Aktywna w BB
Witam się i ja . W niedzielę na teście zobaczyłam dwie kreski, beta 81 wczoraj beta 291.2 więc postanowiłam nieśmiało się przyłączyć. Przewidywany termin porodu to 25.03.2018.
Miło mi będzie móc dzielić się doświadczeniami tutaj z Wami
Witaj! I gratuluje Pierwsza ciąża? Jesteś juz mamusią?