braneta
Staranka o dzidzię:)
Właśnie zamówiłam sobie obiad i zjadłam w pracy szaszłyka drobiowego z kaszą i surówką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smacznego ja od wczoraj bez zachcianek i apetytuWłaśnie zamówiłam sobie obiad i zjadłam w pracy szaszłyka drobiowego z kaszą i surówką
Super wiadomośćDziewczynki!!!!!
Moje Malenstwo Kochane zyje!!! Serduszko pieknie bije!!! Uroslo od pieniadzialku ) ma 1,85cm to 8t2d
Jestem prze prze szczesliwa!!
Ciaza dalej zagrozona ale wiem ze moje Kochane Sloneczko zyje
Dziekuje Wam bardzo za wsparcie!!! :* <3
A mnie naszedł smak na zupę porową z serkami topionymi i mięsem mielonym.... Do tego robię grzanki z masełkiem czosnkowym. Zaraz będę wcinalaWłaśnie zamówiłam sobie obiad i zjadłam w pracy szaszłyka drobiowego z kaszą i surówką
Tez mam podobnie, ale coz dzialac trzeba stety.Nie mam dziś mocy... Czuję się strasznie ciężka, tylko bym leżała.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie obrazisz się? jak zem to przeczytała, az mnie skrecilo oczywiscie na nie Czlowiek w ciazy je tyle roznosci..ze az szkoda słówA mnie naszedł smak na zupę porową z serkami topionymi i mięsem mielonym.... Do tego robię grzanki z masełkiem czosnkowym. Zaraz będę wcinala
Haha szalenstwoJa właśnie kończę puszkę zielonego groszku[emoji2]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Do 12 tyg nie wskazane są żadne lekiDziewczyny jaj jest z paracetamolwm w ciazy? Mozna brac. Bo nie pamietam.
U mnie Julian od początku do końca ciąży na wszystkich usg miał być dziewczynką. Niespodzianka przy porodzie [emoji5]Ja mam ubranka po córci. Na chłopca też mam, bo moja Zuzia miała być chłopcem. W 8 miesiącu dopiero lekarz powiedział, że dziewczynka. Cały czas mi mówili, że chłopak. Na prenatalnych tez także tamten lekarz mocno zdziwiony był .
Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom