reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Ja właśnie kończę pierwszy sezon serialu Pakt. Polska naprawdę dobra produkcja. Piszę o tym bo zastanawiam się czy będąc w ciąży powinno się unikać mocnych filmów, seriali? To chyba nieszkodliwe :p
Ja oglądam mocne filmy. Nie lubię komedii itp. Ja relaksuje się przy filmach o seryjnych zabojcach.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ha wkoncu odespalam bo zszedl ze mnie stres. Od poniedzialku nie moglam spac ani w nocy ani w dzien.

Mam nadzieje ze mnie jutro wypisza.
Tez bym zjadla cos dobrego. Pierogi ruskie z maselkiem albo golabki w sosie pomidorowym. Mniam mniam.

Wogole musze pochwalic meza. Swietnie sobie radzi z Emilka. Jestem z niego dumna. Jak zawsze mialyscie racje.
:) :)

Ha wkoncu odespalam bo zszedl ze mnie stres. Od poniedzialku nie moglam spac ani w nocy ani w dzien.

Mam nadzieje ze mnie jutro wypisza.
Tez bym zjadla cos dobrego. Pierogi ruskie z maselkiem albo golabki w sosie pomidorowym. Mniam mniam.

Wogole musze pochwalic meza. Swietnie sobie radzi z Emilka. Jestem z niego dumna. Jak zawsze mialyscie racje.
:) :)
Widzisz jak chłop musi to nie ma wyjścia :)
Super, że wszystko w porządku.

@Dziewczyna82 to zes mnie zestresowala. Wczoraj jak glowa zaczela mnie bolec o 11 tak skonczyla o 22. Bo wzięłam paracetamol o 20, nie bylam w stanie juz bolu znieść. Dobrze, ze mam dzisiaj wizyte u gina i mam nadzieje ze niezaszkodzilam.

reklama
Do góry