reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
;D ciąża spożywcza poważna sprawa ;p jak się dobrze poje to luźno 4 miesiąc wyskoczy ;pp
a w sumie widziałam, że poruszyłyście wiele tematów ale nie natknęłam się na to czy stosujecie jakieś mazidła, żeby nie mieć/ ograniczyć liczbę rozstępów?
Ja raczej nie będę żadnych mazidel stosować bo i tak już pełno rozstępów mam wiec już mi nic nie pomoże ;)

Substancje zawarte w e-papierosie są o wiele bardziej rakotwórcze. Ile w tym prawdy nie wiem.
a to akurat nie jest prawda, ja się bardziej martwię wpływem samej nikotyny bo ona jest tu substancją czynna, ale mocno pracuje nad rzuceniem dziadostwa, gdybym wierzyła, że tak szybko zajdę w ciążę to bym już dawno się za to zabrała, a tak myślałam ' i tak pewnie się nie uda, ludzie latam się starają' xd

reklama
Hej dziewczyny... Byłam na USG maluszek pięknie się rozwija, ma 3 mm i poród mam planowany na 9 marca 2018 roku :tak: Serduszko pika pięknie. Lecz niestety wykryto tez torbiel na jajniku 3x2,5 cm.Nie zagraża ciąży ale niestety się strasznie martwię :sad: , że pęknie, że poronię :sad: Miałyście kiedyś taki przypadek?

Załączniki

• 20132975_922434884564413_236311066_o.jpg
    20132975_922434884564413_236311066_o.jpg
    184,4 KB · Wyświetleń: 53
Do góry