Mokito
Fanka BB :)
Ewusia niestety nie wiem jaki powód straty bo boję się spytać, nie mamy aż tak zażyłych relacji.
Fajne imiona podajcie tak ogółem.
Fajne imiona podajcie tak ogółem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wypilam rumianek, czuje się jak nowonarodzonaMdłości są okropne od rana do wieczora
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze byc z resztą, jak która będzie chciała wyslac napriv dane?Tez myślałam o wieku ale może fajnie wiedzieć,która kiedy ma urodziny??
Chociaż jeszcze nie. Dopiero za tydzien bede znalatermin porodu wg usgTez myślałam o wieku ale może fajnie wiedzieć,która kiedy ma urodziny??
Wyslac możesz inne dane ,zanim wszystko ogarnę to będzie już po Twojej wizycie I tak najlepiej priv ,łatwiej do ogarnięciaChociaż jeszcze nie. Dopiero za tydzien bede znalatermin porodu wg usg
Rumianek sam czy z jakimś dodatkiem?Ja wypilam rumianek, czuje się jak nowonarodzona
@mimi8334 zamiast daty urodzenia to moze po prostu nasz wiek
Sam. 5 minut parzony i od razu pomalu wympilam. Boze jak mi dobrze terazRumianek sam czy z jakimś dodatkiem?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie muszę spróbowaćSam. 5 minut parzony i od razu pomalu wympilam. Boze jak mi dobrze teraz
Aż mam ochotę wysłać męża do apteki po rumianekSam. 5 minut parzony i od razu pomalu wympilam. Boze jak mi dobrze teraz