reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Brzuch mi wywaliło, wyglądam jak w ciąży hehe ;). Cały czas jestem głodna, piersi bolą okropnie. A nerwy mam, oj mam. W każdej ciąży miałam. Do tego napady histerii i płaczu.

reklama
Jak zabieram talerz to siada i mowi ze je. W czerwcu bylismy nad morzem, jedlismy w knajpie mlody zjadl troche i juz nie chcial. Kelnerka przyszla zabrala talerz jak sie zorientowal byl ryk na caly zycher. I od tej pory mi wyje jak zsbieram mu talerz.

Dziecko jeśli w ciągu 20 min nie zje zabiera się mu talerz. Będzie ryk trudno.. ale dacie radę :)

Ja mam synka który do prawie 4 roku życia nie gryzł. Miał zanik mięśni w buźce.. i byliśmy w szpitalu 2 tyg. i tam takie lekarze metody na dzieci mieli niejadki też. U nas też tak było.. albo jesz albo jesteś głodny... Trudne dla rodziców ale dziecko się nauczy szybko :tak: Przeszłam gehennę ale synek ma 6 lat i już żadnych problemów nie ma. Pięknie je, woła jak głodny..

Miałam taką znajomą, kiedyś na przystanku stała, brzuchem spory i papierosem. A w szpitalu jak leżałam po pierwszym porodzie to wszystkie babki z sali paliły w toalecie, a ja się dziwiłam o tak śmierdzi papierosami.

To jest straszne dziewczyny.. Ja paliłam kilka razy w swoim życiu na imprezie jako małolata. Teraz bym do ust nie wzięła tego świństwa, mój mąż też nie pali. W ogóle nie lubimy pić, nawet piwa i się śmiejemy, że dwóch abstynentów się trafiło :biggrin2:

Brzuch mi wywaliło, wyglądam jak w ciąży hehe ;). Cały czas jestem głodna, piersi bolą okropnie. A nerwy mam, oj mam. W każdej ciąży miałam. Do tego napady histerii i płaczu.
Mam to samo. Czuje sue beznadziejna, niespelniona w roli matki, wszystkimi pretensjami obarczam męża, dzisiaj tak mu gledzilam w samochodzie ze jest taki i owaki, mąż z natury spokojny człowiek jak gwaltownie zachamowal raz drugi, wjechal ba zajezdnie autobusową jak mi dał jazzu to wysiadlam z samochodu i poszlam se pieszo:/ no wiecie co ludzie? To te hormony tak działają, toc my z mężem pozabijamy sie, a raczej ja jego :(

Hej. Dzisiaj ja skromnie chciałabym dołączy do grona marcowych mam 2018 ☺ciesze się, że mogę z wami tu być ☺gratuluję wam wszystkim Maluszków ☺ mi test dzisiaj pokazał dwie kreski, jutro dzwonie do ginekologa się umówić ☺z moich obliczeń wynika, że 17 marca powiaty nowego członka rodziny. Chciałabym przekonać wszystkie wasze historie, a to już 112 stron

Hej. Dzisiaj ja skromnie chciałabym dołączy do grona marcowych mam 2018 ☺ciesze się, że mogę z wami tu być ☺gratuluję wam wszystkim Maluszków ☺ mi test dzisiaj pokazał dwie kreski, jutro dzwonie do ginekologa się umówić ☺z moich obliczeń wynika, że 17 marca powiaty nowego członka rodziny. Chciałabym przekonać wszystkie wasze historie, a to już 112 stron
Witaj w naszym gronie;)
Oj caly dzien bys miala z glowy:) jestes drugą poziomka w naszym gronie:D

Witam. Taki fatalny dzień mam dzisiaj że nawet siły pisać nie mam. Czuję się źle ale nawet nie potrafię opisać co mi jest. Nie wiem czy jest mi słabo czy niedobrze czy zmęczona.Czuję się po prostu dziwnie...

reklama
Do góry