LizkaELIZKA
Moderatorka
Brzuch mi wywaliło, wyglądam jak w ciąży hehe . Cały czas jestem głodna, piersi bolą okropnie. A nerwy mam, oj mam. W każdej ciąży miałam. Do tego napady histerii i płaczu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzuch mi wywaliło, wyglądam jak w ciąży hehe . Cały czas jestem głodna, piersi bolą okropnie. A nerwy mam, oj mam. W każdej ciąży miałam. Do tego napady histerii i płaczu.
Jak zabieram talerz to siada i mowi ze je. W czerwcu bylismy nad morzem, jedlismy w knajpie mlody zjadl troche i juz nie chcial. Kelnerka przyszla zabrala talerz jak sie zorientowal byl ryk na caly zycher. I od tej pory mi wyje jak zsbieram mu talerz.
Miałam taką znajomą, kiedyś na przystanku stała, brzuchem spory i papierosem. A w szpitalu jak leżałam po pierwszym porodzie to wszystkie babki z sali paliły w toalecie, a ja się dziwiłam o tak śmierdzi papierosami.
Czasami się zastanawiam czy na 3/4 tydzień to nie za wcześnie na takie objawy. Może będą bliźniakiMnie też wywala.. codziennie. I cały czas głodna chodzę ...
Mam to samo. Czuje sue beznadziejna, niespelniona w roli matki, wszystkimi pretensjami obarczam męża, dzisiaj tak mu gledzilam w samochodzie ze jest taki i owaki, mąż z natury spokojny człowiek jak gwaltownie zachamowal raz drugi, wjechal ba zajezdnie autobusową jak mi dał jazzu to wysiadlam z samochodu i poszlam se pieszo:/ no wiecie co ludzie? To te hormony tak działają, toc my z mężem pozabijamy sie, a raczej ja jegoBrzuch mi wywaliło, wyglądam jak w ciąży hehe . Cały czas jestem głodna, piersi bolą okropnie. A nerwy mam, oj mam. W każdej ciąży miałam. Do tego napady histerii i płaczu.
Witaj w naszym gronieHej. Dzisiaj ja skromnie chciałabym dołączy do grona marcowych mam 2018 ☺ciesze się, że mogę z wami tu być ☺gratuluję wam wszystkim Maluszków ☺ mi test dzisiaj pokazał dwie kreski, jutro dzwonie do ginekologa się umówić ☺z moich obliczeń wynika, że 17 marca powiaty nowego członka rodziny. Chciałabym przekonać wszystkie wasze historie, a to już 112 stron
Co robisz na obiad i jak go podajesz i ile syn ma lat?Moj jedyny problem jaki jest to taki, ze syn mi obiadu jesc nie chce. Wszystko inne je. Tylko obiadu nie. Masz jakaś rade