reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Kochana te kg zgubimy jak już maleństwa pojawią się na świecie. Wtedy to nawet nie będzie czasu na podjadanie[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby oby bo pomimo 12 kg mniej i tak mi sporo nadbagażu zostało hehe ;)

A ja zobaczyłam reklamę pierogów i oj pozarlabym :p

reklama
Ja mam ogromną ochotę na pizzę, ale taką z supermarketu, rigga albo ristorante.. omnomnomnom... Ale ja tego nie wiąże z ciążą:) zawsze byłam łakoma na fast foody.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

I tyle Mi po tych frytkach, że teraz tylko mdłości większe[emoji53]i bądź tu człowieku mądry[emoji24][emoji24][emoji24]

A ja zjadłam lane kluski na rosolku i popijam puszka coli:oops:nnapisałam do anislu odnosnie zalozenia zamknietej grupy marcowek. Zobaczymy co napisze:) i zostawimy tu wiadomosc innym nowym marcowkom o grupie, o ile będzie.:)

Jaaaa frytki to moje szaleństwo tego tygodnia!!! Smażone, pieczone ziemniaczki wszystko przerobione w tym tyg i mogłabym jeszcze i jeszcze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja zjadłam lane kluski na rosolku i popijam puszka coli:oops:nnapisałam do anislu odnosnie zalozenia zamknietej grupy marcowek. Zobaczymy co napisze:) i zostawimy tu wiadomosc innym nowym marcowkom o grupie, o ile będzie.:)
W ogóle nie rozumiem dlaczego marcówki nie są dopięte do głównej listy. Z tą grupą zamkniętą to trochę rozumiem. Bo każdy może nas czytać dosłownie każdy.

Dziewczyny
A czego nie odwala :D wrzask i płacz o wszystko i o nic: ze ubralam jej zielone skarpetki a ona chciala czarne, ze pada deszcz, ze drzwi na podwórko sa otwarte. Normalnie masakra jakas :)
Jutro miala zostac z teściową ale powiedziała ze nie pojedzie do babci - jeszcze sie skonczy tym, ze pojedzie z nami na wesele.
A dlaczego nie pójdzie do babci ? Jeżeli miała obiecane to nie odbieraj jej tej wizyty. Chyba że babci nie lubi

reklama
Do góry