Dziewczyna82
Fanka BB :)
Ja chętnieDziewczyny fb zbukiem, a moze jesteście chetne dołączyć do zamkniętej grupy marcowek na tym forum. Jest taka mozliwosc
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chętnieDziewczyny fb zbukiem, a moze jesteście chetne dołączyć do zamkniętej grupy marcowek na tym forum. Jest taka mozliwosc
Jestem za Wolę to niz fbDziewczyny fb zbukiem, a moze jesteście chetne dołączyć do zamkniętej grupy marcowek na tym forum. Jest taka mozliwosc
Ja jadlam, nawet w poprzedniej cuazy non stop jadlam kilogramami. I jakos nic sie nie dzialoMożna czereśnie?
Jak na razie od anislu nie mam odzewu. Liczę, ze jutro odezwie sięJestem za Wolę to niz fb
Ja teżA ja mam od samego początku wstręt do słodyczy
DobranocUciekam spać. Cukry mi szaleją. Miałam ochotę na pierogi z jagodami a że rodzice mają zamrożone to zjadłam i teraz walczę z cukrem I jak tutaj jeść jak dużo nie można ? Dobranoc kochane
Ja ma dosyć bliskoJest tu ktoś z okolic Katowic?
3-maj sie cieplutkoJuż po wszystkim... Polecialo... Macica pusta... Muszę się z wami pożegnać... Trzymam kciuki za was wszystkie...
Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom