reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Pizze uwielbiam. Szczególnie w ciąży. Smak na czereśnie mi zrobiłyscie... Uwielbiam te jasne, ale nigdzie nie mogę spotkać.

Ja mam ogromną ochotę na pizzę, ale taką z supermarketu, rigga albo ristorante.. omnomnomnom... Ale ja tego nie wiąże z ciążą:) zawsze byłam łakoma na fast foody.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak tak będziemy jadły to będziemy jak szafy trzydrzwiowe :-D Powiem Wam że ja to przed ciążą byłam na diecie. Ważyłam te ładne 52-53 kg przy 168 cm.. A teraz co zjem słodkiego bo mam ochotę to mi się odkłada... W dniu porodu będę ważyła pewnie z 25 kg więcej.

U mnie jest problem z odkładaniem się wody w organizmie.. W pierwszej i drugiej ciąży przytyłam po 23 i 28 kg. Miesiąc po porodzie cała woda mi zeszła i miałam tylko jakieś 5 kg do zrucenia. Sikałam jak najęta. Pielęgniarki zmieniały cewnik co chwile :-D Ale to smutne człowiek myśli, że żarła ile wlezie a to była tylko woda..

Cześć wam:) dostałam info od anislu, ze musi byc lista osób które mają być w watku zamkniętym. Zakladamy teraz, czy później? Jak teraz to na priv się do mnie odezwijcie.;)

Dzien Dobry :)
Czereśnie uwielbiam ale w Niemczech to drogie są wiec ograniczam ich spożycie ;)

Dzisiaj mnie praktycznie cały dzien nie będzie bo jedziemy do Safari Parku :)

reklama
Do góry