reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Kochana te kg zgubimy jak już maleństwa pojawią się na świecie. Wtedy to nawet nie będzie czasu na podjadanie[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby oby bo pomimo 12 kg mniej i tak mi sporo nadbagażu zostało hehe ;)

A ja zobaczyłam reklamę pierogów i oj pozarlabym :p

reklama
Ja mam ogromną ochotę na pizzę, ale taką z supermarketu, rigga albo ristorante.. omnomnomnom... Ale ja tego nie wiąże z ciążą:) zawsze byłam łakoma na fast foody.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

I tyle Mi po tych frytkach, że teraz tylko mdłości większe[emoji53]i bądź tu człowieku mądry[emoji24][emoji24][emoji24]

A ja zjadłam lane kluski na rosolku i popijam puszka coli:oops:nnapisałam do anislu odnosnie zalozenia zamknietej grupy marcowek. Zobaczymy co napisze:) i zostawimy tu wiadomosc innym nowym marcowkom o grupie, o ile będzie.:)

Jaaaa frytki to moje szaleństwo tego tygodnia!!! Smażone, pieczone ziemniaczki wszystko przerobione w tym tyg i mogłabym jeszcze i jeszcze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja zjadłam lane kluski na rosolku i popijam puszka coli:oops:nnapisałam do anislu odnosnie zalozenia zamknietej grupy marcowek. Zobaczymy co napisze:) i zostawimy tu wiadomosc innym nowym marcowkom o grupie, o ile będzie.:)
W ogóle nie rozumiem dlaczego marcówki nie są dopięte do głównej listy. Z tą grupą zamkniętą to trochę rozumiem. Bo każdy może nas czytać dosłownie każdy.

Dziewczyny
A czego nie odwala :D wrzask i płacz o wszystko i o nic: ze ubralam jej zielone skarpetki a ona chciala czarne, ze pada deszcz, ze drzwi na podwórko sa otwarte. Normalnie masakra jakas :)
Jutro miala zostac z teściową ale powiedziała ze nie pojedzie do babci - jeszcze sie skonczy tym, ze pojedzie z nami na wesele.
A dlaczego nie pójdzie do babci ? Jeżeli miała obiecane to nie odbieraj jej tej wizyty. Chyba że babci nie lubi

reklama
Do góry