reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Wczoraj mialam dwa razy bo mala na pierwszym mało aktywna a tak to raz dziennie.o skurczach mówiłam, a to to nie biegunka, normalnie, teraz mnie tak mdli ale nie wymiotuje ani nic

reklama
U mnie póki co spokojnie, kawałek czopu tylko poszło.

Zaraz będę jadła piersi z kurczaka z suszonymi pomidorami i mozzarella

Jejciu nie piszcie tak o tym jedzeniu bo z głodu zaraz oszaleje...Tutaj obiady nawet całkiem całkiem bo jest catering i wczoraj mieliśmy np rybę na parze, były też pulpety z indyka więc całkiem smaczne i porcję mega duże ale już śniadanie i kolacją tragedią standardowo chleb z masłem i szynką i tak w kółko.Wczoraj mój M miał mi dowieźć walowke to wiecie co mi przywiozl?zgrzewke wody paczkę chrupek i wafli różowych i tylea już więcej nas raczej nie odwiedzi bo nie ma jak...nie wiem jak ja tu wytrzymam tyle dni,zwłaszcza ze koleżanka z pokoju cały czas coś wcina wrrrr....

Volka u nas na oddziale nie ma w ogóle odwiedzin, ale mogę wyjść do rodziny z oddziału do takiego specjalnego pokoiku i tam już dzieci mogą być.Malutka mogę pokazać tylko przez drzwi ewentualnie czasem położne przemykaja oko jak ktoś na chwilkę wejdzie na korytarz

Cień u mnie tak wszystko się zaczęło,dokładnie od mdlosci

Chrobek to wszystko zaraz moze się zaczac

Rosół zjadlam moze za duzo po prostu jak po kilku dniach marnego jedzenia? Obiad byl o 12.30 krupnik, mieso gotowane jakas pieczen, kapusta czerwona i ziemniaki. A ten rosół o 15 jadlam i dziubnelam do karczku, ziemniakow i kapusty zasmazanej bialej...a zaraz kolacja a ja pelna jestem

A ja się przespalam godzinę :) jest mi o wiele lepiej... bardziej kumata jestem bo do południa byłam tak przybita, że masakra!!!!
Muszę wyprać ubranka małego i jutro je wyprasowac...

Ja dzisiaj też na spokojnie :D
Z racji ze mój nocki to śpię dluuuuugo z nim :)

Obiad zjedliśmy a teraz siedzimy i oglądamy tv[emoji14]

Maya powinna się chociaż trochę podzielić :D a nie jeść sama... i smaka robić ^^

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Jestem widzę że żadna nie urodziła więc ok :) ja u teściów na papierze widziałam trochę takiego śluzu lekko żółtego galaretowatego ale mam globulki jeszcze więc to pewnie to
Volka zrobiłaś mi smakach na Maca więc po zakupach zaliczyłam go hihi :)
Kupiłam sobie dziś 2 Staniczki wrzucę fotki na brzuszkowym ale powiem wam że myślałam że nic mi biust nie urósł a tu stanik mam 70c a miałam 70a :D
Fanti hmmm no ciekawe co tam u niej :)
Idę coś zjeść i posprzątać trochę bo o 18 mamy gości :)

U mnie ciut lepiej.Glowa juz tak nie boli a ciśnienie lekko spadlo .Leze caly dzien dzisiaj .Corcia mnie drapala po nózkach ( uwielbiam) mezus plecki masowal.Zyc nie umierac.Jutro umowilam sie z kolezanka fryzjerka i ma mi pare pasemek zrobic bo juz mam taki odrost a w polsce bede dopiero latem .

Bar bra ja mam zolty śluz lekarz mi powiedział ze pod koniec ciąży się zmienia kolor i dopóki mnie nie swedzi i piecze to Oki :D

reklama
Bar bra ja mam zolty śluz lekarz mi powiedział ze pod koniec ciąży się zmienia kolor i dopóki mnie nie swedzi i piecze to Oki :D

Moj sluz Tez jest zolty,wczoraj jeszcze cos ta doktorka mowila ze Mam nadzerke? Ale to takie bylo fiu bzdziu pod nosem.w srode sie dowiem wiecej

Do góry