reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Kkasia u nas w nocy maksymalnie 18 stopni bo inaczej zadne z nas sie nie wysypia;) a jak jest kolo 20-21 stopni to synek co chwile sie przebudza bo mu za cieplo. Wiec w dzien staramy sie trzymac kolo 20 a na noc 18:)

Dziewczyny! My jestesmy marcowe;D prosze sie jeszcze nie rozpakowywac ;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam sie ;)

Wszystkiego najlepszego dla solenizantow ;*

U mnie dzis 2 partia ciuszkow poprasowana. W po niedzieli maz ma mi szafe wreszcie zrobic i przeniose ciuszki dzieci juz na swoje miejsce Wreszcie ;D potem ma jeszcze zrobic przewijak taki z szufladami. Łóżeczko przenieśliśmy dzis do naszego pokoju ale jeszcze tam nic bie bede z nim robic bo mlody wchodzi tam i sobie leży czasem ;)

Musze isc sobie cos do jedzenia zrobic bo jak was czytam to aż w żołądku skręca... Ehh te gołąbki musze zrobić po niedzieli bo az ślinka cieknie ;p

Kurczę Dziewczyny, wiecie ze juz niedługo będziemy sie rozpakowywać????
No co ty? Ja się jeszcze nie spakowałam a gdzie tam do rozpakowywania :/

Arusiowa w sumie nic nie usprawiedliwia takiego zachowania. Takie teksty są zwyczajnie nie na miejscu delikatnie mówiąc. Mam nadzieję że odpowiednio mu to potem wytłumaczyłaś.

Isia wszystko możliwe :):) Każde dzidzi rodzi się inne możliwe, ze nam przypadnie urodzić te większe ;P

Juana@ jak się lekarka pomyliła o 500g, że za dużo waży to się nie pogniewam, ale w drugą stronę to już nie chce :p:p

Dzasti nie dziwię się. U nich to wszystko jedno było bo i tak cesarkę mieli, ale przy sn to jakby robi różnicę.

kkasiaa ja mieszkam za Poznaniem,do wolsztyna mieliśmy ok 80 km ale my tak czesto wsiadamy w samochód i sobie jezdzimy zwiedzac, jakos km nas nie przerazaja. Tez chyba w tym roku wybierzemy się na ta impreze w maju, bo synek koniecznie chce się przejechac parowozem:blink:

arusiowa za takie teksty tez bym się wkurzyła na mojego na maksa, nie dziwie się w takim razie ze wolisz teraz sama

kubusiowa - widoki jak z bajki, choc niskich temperatur nie zazdroszcze, dzieci to maja tam raj zima

Proszę nie piszcie wiecej o tych gołabkach bo zaraz nie wytrzymam:-p, od kilku dni miałam robic,kapusta czeka i jakos nie miałam natchnienia a teraz normalnie bym sie dala pociac chociaz za takiego jednego gołabeczka:-D

Maya mam w lodówce jeszcze dwa... jednego mojego Ci oddam, bo drugi jest Zuzki :)
Fanti mnie przekonała żeby nie zabierać dziecku hihi

Dziewczyny, właśnie jak jest u Was z dzieleniem? Ja byłam jedynaczka i mama zawsze wszystko co najlepsze dawała mi. Nawet jak chciałam zjeść np jej ciasto to mi dawała chociaż jej też smakowało :)
Ja tak mam z Zuzka i M... dla mnie to nie jest problem żeby oddać jej np mój kawałek czekolady, ciasta czy dać jej wszystkie grzanki z zupy...
M ma trzech braci i u nich zawsze było tak, że najlepsze dostawał ojciec albo było dzielone po równo. M np nie da Zuzce ostatniego kawałka czekolady tylko da jej pół.... jak jemy ananasa i zostanie ostatni kawałek to też dzieli go na pół...
Mnie zawsze to fascynuje jak takie rzeczy drobne wynosi się z domu :)

reklama
Fanti tak naprawdę jestem dzisiaj obzarta!!! Po południu zjadłam dwa te gołąbki a wieczorem mieliśmy frytki ze zwykłych ziemniaków :)

Do góry