reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka to rzeczywiscie synek rzadko choruje,jednorazowo pewnie nie zaszkodzi,oby szybko pomogl☺

Ania be to widzę że u Was podobnie jak u mojego synka też niestety podejrzenie astmy, ale odpukać w tym roku jest już dużo lepiej, tylko jeśli juz zdarzaja się napady kaszlu w nocy to niestety wziewy powoli przestaja pomagac,nie wiem czy organizm się już przyzwyczaił czy co ale biedak potrafi tak kaszlec nawet po 3 godzinyzdarza się tak u Was?jak sobie z tym radzicie?

Co do kocykow to mam masę po Emilce i Krzysiu,od wyboru do koloru he he,nawet nie liczyłam ale nadal uzywam kocykow przy Emi więc pewnie każdy jeden będzie na bierzaco w uzyciu☺

marcowa ja oddycham strasznie ciężko. Co chwile wzdycham a mój od razu pyta : co znowu....?

Mój też dziś do mnie rano "Co Ty znowu na mnie sapiesz?!" :rofl:

Ja się identyfikuję z 70% objawów z tego blogowego tekstu, ale laska tak to napisała, że myślałam że do listy będę musiała dopisać popuszczanie moczu :-p

Volka gdzieś czytałam, że ten ciążowy cellulit bardzo często znika samoistnie, bo jest związany z hormonami i nagromadzeniem wody- jak organizm się z tego oczyści po porodzie to i cellulit znika ;) Postanowiłam uwierzyć w tą wersję, co by się lepiej czuć psychicznie :-p

młoda u Ciebie jak nie urok to sraczka. Po pierwsze dziwi mnie niezmiennie, że Twój prywatny mundurowy nie wszczął postępowania przeciwko szanownemu szefunciowi, a z drugiej strony dziwi mnie, że szefuncio tak sobie pogrywa wiedząc, że masz wtyki w Policji... Co do śmietnika to może zrób go na kłódkę i zostawiaj otwarty tylko w dniu wywózki?!

Arusiowa mój nie może nic zrobić... Bo mój ,szef' powiedział mu ze NIE JEST MOIM MĘŻEM WIĘC NIE MA OBOWIĄZKU Z NIM ROZMAWIAC...

Na razie czekam na tą interwencję z pipu i dopiero jak ten kolega wyśle mi pismo to wtedy dodaje papiery z policji i zniesławienie w pzu powiedzieli że mi napiszą oświadczenie ze nie jestem ubezp. Wogole kwitki z wypłaty mam ze kasą sciagana i wtedy do sądu ale bez tych papierów (z pipu) nic nie mogę zrobić... tak naprawdę bo pójdę znowu a ten mnie wyzwie znowu od najgorszych itp itd. A po co mam się denerwować jak można go po sadach poszlajac a dowiedziałam się równie ze mogę zadać wypłaty odszkodowania z szpital i urodzenie dziecka od niego ( bo sciagal kase moja a nie przelewal na polisę )
Bo tak to policja nic tu nie może zrobić... bo tym się zajmuje państwowa insp pracy oni tylko zgłoszenie wzięli o to ze mnie wyzwal :)

A z tego co wiem to podobno on myśli ze ja na niczym się nie znam więc nie będzie problemów a się zdziwi :D jak kontrola wpadnie :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja mam chyba z 10 kocyków, rożnej wielkości, koloru i faktury. A tak naprawdę korzystałam z 2, takiego milusiego jak puszek jak było zimno i z takiego cieniutkiego materiałowego w lato. A do otulania mam 3 beciki i 2 śpiworki.

Co do Chodakowskiej to ja po Kasjanie nie mogłam schudnąć i jak zaczęłam z nią ćwiczyć to w 3 miesiące 10 kg poszło

Volka, ja mam taki cellulit ze jak stoję to go widze i czuje! Szok!! A wazylam sie dzisiaj u poloznej, mam +9,5kg. Jak na 33 tydzien ciazy to chyba tragedii nie ma.. Rozstepow sie jeszcze u siebie nie doszukalam ale musze bardziej wnikliwie sie obczaic.
Co do chodakowskiej to ja polecam. Schudlam z nia ok 5-6 kilo na dwa miesiace przed slubem. I czulam sie rewelacyjnie! :)

Witam sie w koncu :)
Ja dzis zabiegana caly dzien .Rano chwycilismy sie sprzatania z moim,rozebralismy choinke i posprzatany caly dom,2 pralki puszczone.
Tylko coraz czesciej mam twardy brzuch jak kamien..Napiety caly....I czesto mala tak kopie ze az musze przystanac bo tak boli.
Wczoraj zlozylam zamowienie przez internet w Rossmanie,zaplacilam i dzis odebralam zapakowana paczke :) Odwiedzilam ciucholand i za cala reklamowke ciuchow do malej zaplacilam 12,16 zl :) POtem pojechalam po Lile i znowu poszlysmy do ciucholandu ale innego i za reklamowke zaplacilam 7,68 zl :) I buty do LIlki za 8 zl na teraz jeszcze :) Posegregowalam,policzylam i musze pare ciuszkow dokupic jeszcze ale nie jest zle ;)

Ja mam jeden kocyk taki grubszy kupiony specjalnie dla Bartusia. I jeszcze trzy po Zuzce ale ona sie nimi ciagle bawi wiec moze byc cieżko jej zabrac...
Chyba, ze jej kupimy jakis nowy, większy a te małe odda bratu. Ale tak naprawdę to wiecej nie potrzebuje bo do wozka mam zamówiona posciel Minky, w łóżeczku będę miała kołdrę i trzy komplety pościeli. Uważam, ze nie ma co przesadzać :)

reklama
Do góry