reklama
Agiszonek
Fanka BB :)
ale gdzie to jest???Agiszonek marcoweczki 2016
Produkcja wielką parą nie nadążam czytać.
Dzisiaj leniwie, miałam wychodne w końcu mogłam wyjść z domu "sama" na godzinkę. Bo ledwo zamieniłam się z m w opiece nad młodą, usłyszałam żeby nie za długo, bo musi jechać robotę zobaczyć. Tyle mi starczyło, na małe zakupy w biedronce i łowy w lumpku.
Dopakowałam torbę do szpitala, jeszcze muszę parę rzeczy dokupić, i ciuszki dla małej na wyjście. Z tym miałam największy problem. Dla siebie jeszcze nie szykuję, poczekam do wizyty.
W międzyczasie zadzwoniła kuzynka, która ochrzaniła mnie za brak informacji o ciąży. Lekko się zdziwiła, że rozwiązanie tuż, tuż.
W niedzielę m ma zapowiedziane odświeżenie ściany u Emki.
Kosmita
Dzisiaj leniwie, miałam wychodne w końcu mogłam wyjść z domu "sama" na godzinkę. Bo ledwo zamieniłam się z m w opiece nad młodą, usłyszałam żeby nie za długo, bo musi jechać robotę zobaczyć. Tyle mi starczyło, na małe zakupy w biedronce i łowy w lumpku.
Dopakowałam torbę do szpitala, jeszcze muszę parę rzeczy dokupić, i ciuszki dla małej na wyjście. Z tym miałam największy problem. Dla siebie jeszcze nie szykuję, poczekam do wizyty.
W międzyczasie zadzwoniła kuzynka, która ochrzaniła mnie za brak informacji o ciąży. Lekko się zdziwiła, że rozwiązanie tuż, tuż.
W niedzielę m ma zapowiedziane odświeżenie ściany u Emki.
Kosmita
Załączniki
MłodaMama93
Agiszonek na Facebooku mamy też grupę założoną
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Barbra mnie tam kurczak nie rusza w zeszłym roku od styczńia do kwietnia byłam na diecie i jadlam dwa razy dziennie kurczaka z warzywami i ryżem lub makaronem... Od tej pory nie jadam w ogole kurczaka... Po ciazy zamiast kurczaka będę chyba pila odzywki... Bo wole koktajle sztuczne niz mięso
reklama
MłodaMama93
Ja byłam kurczakowa kobieta przed ciążą wiecznie mogłam go jesc...! Pod każdą postacią a teraz jakoś mi się odechcialo mam nadzieję ze po ciąży mi wróci wszystko