reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

u mnie w rodzinie dzieci rodzily sie kolo 3.5kg, u mojego Meza w granicach 4.5-5kg...
Moj Synus mial 3510 i 60cm:) i byl przerazliwie chudy:) do tej pory tak ma, ze wage ma konkretna a jest szczuplutki:)
My sie kochamy od poczatku ciazy, brzuch nawet tak bardzo nie przeszkadza;) po schodach biegam po kilkanascie razy dziennie bo mam pietrowy dom, aktywna jestem przez caly dzien, w miejscu usiedziec nie moge... wiec mi chyba zostaje tylko ten wiesiolek i liscie malin na ewentualne przyspieszenie porodu ;D

cien gratulacje dla przyjaciolki:) ale rzeczywiscie malenstwo :)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

reklama
Tylko az dziwne,ze zrobili tak szybko cesarke skoro maluch taki mały. Mi mój powiedział,ze jak dzidzia bedzie mała w 38 to poczekamy jeszcze tydzien do cc.

Hey Dziewczyny.Mogę jeszcze ja się dołączyć?Witalam się z Wami na samym początku ale z powodu licznych zawirowań, natłoku roznych spraw i problemow nie mialam kiedy tu zagladac ale teraz na koncowce jakos mi tak dziwnie bez forum, bez miejsca gdzie moge sie wygadać i wyzalic,gdyż w poprzednich ciazach zawsze mi towarzyszyło forum☺Jeśli będziecie mnie chciały przyjąć to będzie mi bardzo milo☺

Ja obstynent już jakieś 2.5 miesiąca... Ale ostatnio zazywalismy innej formy pieszczot i to nie było takie fajne aż ! Mała mnie cały czas kopala i nie mogłam się odprężyć ani nic :/

Cień gratulacje dla koleżanki :)
U mojego przez ostatnie 8lat każde dziecko jego kuzunek a jest ich okolo 15 szt. Nie wazylo ponizej 4kg...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

A może stworzenia wątek z rzeczami które trzeba spakowac do szpitala dla mamy i dziecka i każda wpisze co bierze będzie łatwiej wtedy każda z nas o niczym nie zapomni bo może akurat będzie na liście innej mamy :)

reklama
Do góry