reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A my bylismy z kotem u weterynarza.Okazalo sie ze musial bic sie z jakims kotem i rane mial przy lopatce i zrobil mu sie ropien.Stad zapalenie az na łapke.Przeciela weterynarz ten ropien,dala dwa zastrzyki i leki na 2 dni do domu.Na kontrole w sobote,I za wszystko zaplacilam tylko 45 zl.
I fakt wrocilismy to Tygrys rzucil sie na jedzenie jakby tydzien nie jadl :) A ostatnie pare dni nie jadl prawie nic.Potem łasil sie strasznie i mruczal,jakby dziekowal za pomoc :) Teraz spi ale widac ze juz lepiej :)

reklama
Wanienke mam najzwyklejsza i Lilke tez w takiej zwyklej kapalam jak byla malutka.Potem w wannie juz jak siedziala.Albo u mamy jak spala to mama ja w duzej misce myla.

Co do jutra do Picolo trzeba kupic,ma siostra wpasc,2 siostrzencow bedzie,maz na nocke do pracy.Wiec dlugo nie posiedzimy bo chca isc na dykoteke po 24.

Dzis moj M robi sobie Sylwestra,ma 2 kolegow i siostre i spozywaja alkohol :)

Za całe nasze 20 lat razem tylko 2 razy osobno tą sylwestrową noc spędzalismy. Zawsze jak grafik na grudzień robia to się bałam co będzie. Nie lubię takich sytuacji. Zresztą on w pracy przynajmniej sam nie był ale u mnie jakby wypadło to sama bym siedziała.
Cień a jak długo czeka się na wynik holtera? Bo skoro mi mają gdzieś w lutym zakładać to czy zdążą do porodu?
I tak patrzę na wasze daty @ to aż się dziwię jakim cudem mi na początek marca wyliczyła termin. Ja ostatnia @ miałam 7 czerwca. I cykle ponad 33 dni

Dziewczyny czy jakieś zabawy na jutro dla dzieci wymyślacie?
Ja na razie chce balony z zadaniami zrobić. Ale co jeszcze?

Isia jestem tłumaczem czyli tzw. freelancerka☺u mnie też kłopoty z pamięcią co wcale w pracy nie pomagało. Fanti podziwiam za kreatywnosc, ja nic nie wymyśliłam, pewnie planszowki pójdą w ruch.ciekawe czy do północy wytrzymamy

reklama
Problemy z pamięcią i ja mam. Robię już listy co mam kupić albo zrobić itd. Najgorzej że ja zapominam tej listy wziąć do sklepu. Wiem że np 4 rzeczy tam zapisałam Ale w sklepie tylko 2 pamiętam.
Fanti ja od miesiąca zapominam soli kupić i gąbek do zmywania:oo:

a ostatnia @ 06.06 i termin na 18.03, a według usg 11.03

Do góry