reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ehhhhhhh jak ja nie lubie petard i sylwestra.... Anka mi sie cała trzęsie i wchodzi na mnie, Zuzka spac nie umie bo jakieś durnie na mojej wsi petardy puszczają... Współczuje tym wszystkim psom przy budach....

reklama
Isia u mnie juz tez strzelają....
My mamy 4 miesięcznego psiaka na szczęście sie nie boi ale kurczę wspolczuje innym psiakom ... Ogólnie zwierzakom.
Dzieci to swoja droga bo np dla dzieci z padaczka to jest koszmar. Atak za atakiem. Trzeba wlewki używać i niejednokrotnie konczy sie to stanem padaczkowym i szpitalem :(

Sylvi kto ma dwa miesiące ten ma dwa ;D ja prawie 3 he. A też mam kłopot z pamięcią . Często biorę telefon ,bo chce coś na internecie sprawdzić i za chwilę zapominam co miałam zobaczyć; / i takich sytuacji podobnych jest mnóstwo...

Elisse zdrówka !

Serduszko, trzymam kciuki zeby sie obyło u Was bez 'takich' akcji.... Teraz mamy małego psa a wyobraźcie jak mieliśmy trzy dogi niemieckie, ważące po 60-70 kilo i wszystkie trzy sie bały co sie w domu działo....

Problemy z pamięcią i ja mam. Robię już listy co mam kupić albo zrobić itd. Najgorzej że ja zapominam tej listy wziąć do sklepu. Wiem że np 4 rzeczy tam zapisałam Ale w sklepie tylko 2 pamiętam.

Dziewuszki mój księgowy na urlopie ... powiedzcie mi ile czasu mam na dostarczenie zwolnienia do zusu ? Zawsze dawałam jemu ,teraz nie wiem czy mam jechać do ZUS czy czekać aż on wróci do poniedziałku ...:/

reklama
Nasze psy też zawsze szalały. Ale zawsze w łazience gdzie najmniej słychać je zamykalismy i włączamy radio w łazience głośno, jutro Maja też będzie schowana w łazience żeby jakoś to przetrwała.

Do góry