reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Cień wszystkiego najlepszego dla córci. Buziaki ogromne.
Mi holter kazał się zgłosić po nowym roku. Ale pani która ustala kolejkę nie była z tego powodu zadowolona.

reklama
To ja miałam tylko jedną wizytę bez usg, tak to zawsze gin załączał. Ciekawi mnie czy jutro też będzie. A chodzę tylko na nfz.
Ania- moja mała jak zacznie harce to wszystko mnie boli ;-) ;)najbardziej aktywna jest ok.23
Łóżeczka turystycznego nie posiadam, ale kuzynka sobie chwaliła. Mi się wydało zbędne, i nie kupuje.

A mi właśnie położna szwy zdejmowała, bo gin powiedział, że to jej robota. Mi jakoś to nie przeszkadzało.
W szpitalu na obchodzie zawsze zaglądali między nogi. Teraz będę rodzić w innym szpitalu, więc nie wiem jak tam to wygląda.

Cień Wielkiej Góry sto lat dla córki!!!!
Cień a Ty chciałaś cesarke?
Juana mnie wiaderko nie przekonuje:/ jak się myje w takim wiaderku głowę dziecka?

Ja jechałam ściągać szwy tak gdzie rodzilam Zuzke czyli do Bielska... i ściągal mi je ginekolog a bolało to jak cholera!!!
Izik z tym łóżeczkiem to zależy jak często gdzieś jeździsz... ja wolę mieć swoją pościel dla maluszka dlatego zdecydowaliśmy się na ten zakup. A teraz też mamy zamiar dużo podróżować :) pierwszy wypad w kwietniu lub maju do Niemiec...

reklama
Do góry