reklama
To ja miałam tylko jedną wizytę bez usg, tak to zawsze gin załączał. Ciekawi mnie czy jutro też będzie. A chodzę tylko na nfz.
Ania- moja mała jak zacznie harce to wszystko mnie boli najbardziej aktywna jest ok.23
Łóżeczka turystycznego nie posiadam, ale kuzynka sobie chwaliła. Mi się wydało zbędne, i nie kupuje.
A mi właśnie położna szwy zdejmowała, bo gin powiedział, że to jej robota. Mi jakoś to nie przeszkadzało.
W szpitalu na obchodzie zawsze zaglądali między nogi. Teraz będę rodzić w innym szpitalu, więc nie wiem jak tam to wygląda.
Ania- moja mała jak zacznie harce to wszystko mnie boli najbardziej aktywna jest ok.23
Łóżeczka turystycznego nie posiadam, ale kuzynka sobie chwaliła. Mi się wydało zbędne, i nie kupuje.
A mi właśnie położna szwy zdejmowała, bo gin powiedział, że to jej robota. Mi jakoś to nie przeszkadzało.
W szpitalu na obchodzie zawsze zaglądali między nogi. Teraz będę rodzić w innym szpitalu, więc nie wiem jak tam to wygląda.
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Cień Wielkiej Góry sto lat dla córki!!!!
Cień a Ty chciałaś cesarke?
Juana mnie wiaderko nie przekonuje:/ jak się myje w takim wiaderku głowę dziecka?
No 1 ciaze maialam cc.Teraz tez jest wskazanie z powodu czestoskurczy...
Ja jechałam ściągać szwy tak gdzie rodzilam Zuzke czyli do Bielska... i ściągal mi je ginekolog a bolało to jak cholera!!!
Izik z tym łóżeczkiem to zależy jak często gdzieś jeździsz... ja wolę mieć swoją pościel dla maluszka dlatego zdecydowaliśmy się na ten zakup. A teraz też mamy zamiar dużo podróżować pierwszy wypad w kwietniu lub maju do Niemiec...
Izik z tym łóżeczkiem to zależy jak często gdzieś jeździsz... ja wolę mieć swoją pościel dla maluszka dlatego zdecydowaliśmy się na ten zakup. A teraz też mamy zamiar dużo podróżować pierwszy wypad w kwietniu lub maju do Niemiec...
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Dziekuje za zyczenia dla corki
Bar Bra to oby zalozyli krazek i wypuscili po tych 5 dniach
volka ja tez mam czasem takie bole jak na miesiaczke.
Bar Bra to oby zalozyli krazek i wypuscili po tych 5 dniach
volka ja tez mam czasem takie bole jak na miesiaczke.
reklama
this HTML class. Value is http://www.tummy-tub