reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Sasiedzi nic nie mowili ale oni sie odkazali wczoraj od wewnatrz
My jednak na spacerek sie wybralismy do lasu a potem na pizze i do tesciowej na kawe. Stwierdzilismy,ze bez sensu do tej ikei. Młoda Ty sobie te okna lepiej wybij z glowy chyba,ze znow masz ochote na pobyt w szpitalu. Isia u nas Panie sie wycwaniły i powiedzialy,ze tylko dzieci rodzicow pracujacych moga zapisywac a ze wiedza,ze ja z brzuchem to przrciez nigdzie nie pracuje to od razu mnie poinformowaly,ze powrot Do przedszkola 7 stycznia.
Młoda masz odpoczywać a ty tu na kawę tu okna myc!!! A co twój na to że okna będziesz myć? Z ta kawa jak dla mnie przesada
Bo ja mam już zapowiedziane że jak wyjde oby tak było to mam leżeć wstać tylko na siusiu on resztę porobi włącznie z obiadem ja mam dbać o siebie i naszego dzidziusia
Bo ja mam już zapowiedziane że jak wyjde oby tak było to mam leżeć wstać tylko na siusiu on resztę porobi włącznie z obiadem ja mam dbać o siebie i naszego dzidziusia
Nie no nie przesadzaj. Młoda na kawę może jeździć Ale okna to teściową bym zatrudniła
Ja pękam dziś choć mało co dziś jadłam. Obiad był po spacerze i kościele kawa potem a o 19 kolacji nie dałam rady tylko herbata A czuje się jakby miało mi rozsadzic brzuch. Skóry jest normalnie za mało.
Ja pękam dziś choć mało co dziś jadłam. Obiad był po spacerze i kościele kawa potem a o 19 kolacji nie dałam rady tylko herbata A czuje się jakby miało mi rozsadzic brzuch. Skóry jest normalnie za mało.
Volka, podziwiam Cie ja to jestem mordopruja i od razu bym zrobiła awanture!!!!!! Przedszkole musi zapewnić opiekę każdemu dziecku, to ich obowiązek od razu bym poszła do dyrekcji po zaświadczenie, że tylko dzieci rodziców pracujących mogą uczęszczać w te dni do przedszkola!!!!! Przecież to jest ich obowiązek a Twoje prawo!!!!! A poza tym Ty możesz się źle czuć przez tyle dni sama z chłopcami w domu :/ dla mnie to bez sensu i zrobilabym awanture na całego!!!!!
Fanti mnie się też za dużo jedzenia do brzucha nie mieści:/
Barbra fajnego masz męża
Cień to sąsiedzi znaleźli dobry pomysł żeby nie zachorować hihi
Lewusek wypij wapno chociaż wątpię, że coś Ci to da....
Wiecie jak się wkurzylam przed chwilą jak rozmawiałam z moją matką... mówię jej, że Zuzka sama zrobiła sobie kolacje- mleko z płatkami i przyniosła sobie na górę... i zjadła w swoim pokoju. A moja matka: Jezus dziecko czy Ty za bardzo się nią nie wyslugujesz???
Fanti mnie się też za dużo jedzenia do brzucha nie mieści:/
Barbra fajnego masz męża
Cień to sąsiedzi znaleźli dobry pomysł żeby nie zachorować hihi
Lewusek wypij wapno chociaż wątpię, że coś Ci to da....
Wiecie jak się wkurzylam przed chwilą jak rozmawiałam z moją matką... mówię jej, że Zuzka sama zrobiła sobie kolacje- mleko z płatkami i przyniosła sobie na górę... i zjadła w swoim pokoju. A moja matka: Jezus dziecko czy Ty za bardzo się nią nie wyslugujesz???
Isia ja mam to na codzień. Zamiast pochwalić za samodzielność to moja mama mnie oskarża że nie dbam o dziecko i się nim wysługuje. A ostatnio nawet słyszałam że jak się bronek urodzi to zupełnie na pastwę losu młody będzie skazany i że może się do niej przeprowadzić. Ale jatka była wtedy. Bo ja mordę drę na całego jak mnie tak wkurza
reklama
A ja kończę z nią rozmowę bo mnie tak wkurza!!! Zamiast mnie pochwalić to odwiecznie coś źle i nie tak robię :/ dzisiaj byliśmy u mojej matki a ona mówi Zuzce że może się napić coli bo jest u babci a w domu ma zakaz... szlag jasny mnie trafia z moją matką!!!! Najgorsze jest to, że nie umiem się jej przeciwstawić ale zawsze tak było! Moja mama jest strasznie destrukcyjna w stosunku do każdego...
Fanti a krzyk działa na Twoją mamę? Tzn jak się jej przeciwstawisz???
Fanti a krzyk działa na Twoją mamę? Tzn jak się jej przeciwstawisz???