reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A ja mam dzis atak alergii ...masakra jakas . Oczy swedza i lzawia nie mowiac juz o workach pod oczami a z nosa woda .Kicham co chwile .A lekow na alergie chyba nam nie wolno :(

My jednak na spacerek sie wybralismy do lasu a potem na pizze i do tesciowej na kawe. Stwierdzilismy,ze bez sensu do tej ikei. Młoda Ty sobie te okna lepiej wybij z glowy chyba,ze znow masz ochote na pobyt w szpitalu. Isia u nas Panie sie wycwaniły i powiedzialy,ze tylko dzieci rodzicow pracujacych moga zapisywac a ze wiedza,ze ja z brzuchem to przrciez nigdzie nie pracuje to od razu mnie poinformowaly,ze powrot Do przedszkola 7 stycznia.

Młoda masz odpoczywać a ty tu na kawę tu okna myc!!! A co twój na to że okna będziesz myć? Z ta kawa jak dla mnie przesada
Bo ja mam już zapowiedziane że jak wyjde oby tak było to mam leżeć wstać tylko na siusiu on resztę porobi włącznie z obiadem ja mam dbać o siebie i naszego dzidziusia

Nie no nie przesadzaj. Młoda na kawę może jeździć Ale okna to teściową bym zatrudniła ;)
Ja pękam dziś choć mało co dziś jadłam. Obiad był po spacerze i kościele kawa potem a o 19 kolacji nie dałam rady tylko herbata A czuje się jakby miało mi rozsadzic brzuch. Skóry jest normalnie za mało.

Volka, podziwiam Cie :) ja to jestem mordopruja i od razu bym zrobiła awanture!!!!!! Przedszkole musi zapewnić opiekę każdemu dziecku, to ich obowiązek :) od razu bym poszła do dyrekcji po zaświadczenie, że tylko dzieci rodziców pracujących mogą uczęszczać w te dni do przedszkola!!!!! Przecież to jest ich obowiązek a Twoje prawo!!!!! A poza tym Ty możesz się źle czuć przez tyle dni sama z chłopcami w domu :/ dla mnie to bez sensu i zrobilabym awanture na całego!!!!!
Fanti mnie się też za dużo jedzenia do brzucha nie mieści:/
Barbra fajnego masz męża :)
Cień to sąsiedzi znaleźli dobry pomysł żeby nie zachorować hihi
Lewusek wypij wapno chociaż wątpię, że coś Ci to da....

Wiecie jak się wkurzylam przed chwilą jak rozmawiałam z moją matką... mówię jej, że Zuzka sama zrobiła sobie kolacje- mleko z płatkami i przyniosła sobie na górę... i zjadła w swoim pokoju. A moja matka: Jezus dziecko czy Ty za bardzo się nią nie wyslugujesz???

Isia ja mam to na codzień. Zamiast pochwalić za samodzielność to moja mama mnie oskarża że nie dbam o dziecko i się nim wysługuje. A ostatnio nawet słyszałam że jak się bronek urodzi to zupełnie na pastwę losu młody będzie skazany i że może się do niej przeprowadzić. Ale jatka była wtedy. Bo ja mordę drę na całego jak mnie tak wkurza

reklama
A ja kończę z nią rozmowę bo mnie tak wkurza!!! Zamiast mnie pochwalić to odwiecznie coś źle i nie tak robię :/ dzisiaj byliśmy u mojej matki a ona mówi Zuzce że może się napić coli bo jest u babci a w domu ma zakaz... szlag jasny mnie trafia z moją matką!!!! Najgorsze jest to, że nie umiem się jej przeciwstawić :( ale zawsze tak było! Moja mama jest strasznie destrukcyjna w stosunku do każdego...
Fanti a krzyk działa na Twoją mamę? Tzn jak się jej przeciwstawisz???

Do góry