reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

No a mysmy tez za bardzo nie pospali,sasiedzi mieli jakas impreze i o 1/2 w nocy nas obudzili :(
Siostrzeniec lezy,a przed chwila mama mi dzwonila ze i ona i moj tata i wymiotuja i maja biegunke :frown: Czyli mysmy ich pozarazali jednym slowem.I na Lilki urodziny nie przyjda.Do brata i jego zony pisalam,bo boje sie ze sie pozarazaja u nas, zwlaszcza ze 1.5 rocznego synka maja....Eh masakra,,,Lilka bedzie zawiedziona ale trudno.Prezenty nie uciekna.Tylko kazdy zdziwiony ze mnie nic nie chwycilo.I dobrze :)

reklama
Arusiowa brata córce ukradli telefon to powiedzieli ,ze telefon mało warty owszem przyjmą zgłoszenie ale żeby kupował nowy ,bo za jakiś czas sprawa ucichnie. A tata ma telefon wartości jakiś 3 tysięcy i odrazu się zajęli ;D choć też myślałam ,że oleja -bo to nie był napad ani nic tyle ,że babka go przywlaszczyla a jednak wiara w policję powraca ;)

Witam się i ja :)
Co do kobiet palących i pijacy MASAKRA!!!!! Ja ze nigdy mi palilam więc nie miałam żadnego problemu piłam okazyjnie Ale nie brakuje mi tego AZ TAK :p aczkolwiek czasami mam ochotę na małe piwko z sokiem no Ale nie wolno :)

Super ze telefon się znalazł !! Mój mówi ze to podcvhodzi pod przestępstwo i dostanie albo grzywną albo zawiasy :p

Bar bra trzymam kciuki!!!! :)

Ja też znalazłam kiedyś telefon w śniegu akurat nie był wyłączony zadzwoniłam do ,kochanie'i mówię ze telefon znalazłam i żeby albo podjechać po niego a okazało się ze na tym tel. Dziewczyna miała zdjęcia swojego dziecka od samego początku bo jej kompa wyczyscili i tylko tam te zdjęcia miała :) dostałam wino i rafaello od niej :)

Dziewczyny budzę się rano! A mój tak wisi nademna i mówi mi ,ej... miś chyba się polalas ' a ja mówię ze rano jeszcze nic nie piłam :D a on do mnie ,to czemu masz taka mokra plamę na koszulce' a ja na prawej piersi taka WIIEEEEEELKA mokra plama!
Pierwszy raz czułam takie cos...

My dzisiaj mieliśmy mieć LENIUSZKOWY dzień i leżeć ! Ale mój jeszcze do swoich dziadków chce jechać ...po południu :(

Powiesilam pranie, byłam w piecu rozpalić a teraz musiałabym się zacząć ubierać.... ale jest problem :( nie chce mi się, tak totalnie mi się nie chce jechać do mojej mamy na ten obiadek bleeeeeeeeee
Powiem Wam, że dobrze ze juz jutro jest pon i Zuzka idzie do przedszkola a M jedzie w świat.... chce mi się trochę być samej w domku :)
Muszę ogarnąć parę rzeczy a jak jesteśmy wszyscy razem to po prostu mi się nie chce hihi

Aaaaaaaaaaaaa i wiecie co? Chyba się szykuje wyprzedaż w next bo pojawiły się nowe śpioszki i bodziaki a stare gdzieś zniknęły ;) i dobrze bo czas pomyśleć o wyprawce...

Kkasia chyba Ty nie bedziesz wchodzic na lód? :p ja mialam wyslac meza z dziecmi,ale stwierdzilam,ze sam ich nie upilnuje na tym lodzie i tak myslimy co tu robic czy na spacer czy moze do ikea sie przejedziemy do poznania. Fanti od srody podobno mrozy idą a w sobote snieg ma padac,wiec trzeba wykorzystac ta pogode ;). Chociaz slyszalam tez,ze ponoc w kwietniu juz ma byc lato :p. Isia to macie prywatne przedszkole? U nas w panstwowym dzieci maja wolne do 7 stycznia. Ehh trzeba jakos wytrzymac :p. A ja dzis w nocy obudzilam sie z diwnym bólem kregoslupa,ktory promieniowal mi do brzucha a wiem,ze tak ponoc jest przed samym porodem i sobie zaczelam wkrecac. Ale po jakiejs godzinie udalo mi sie zasnac jakos. Juz sie nie moge wizyty doczekac. Jeszcze tydzien...

Volka mnie też dziś strasznie kręgosłup bolał w nocy jak przy porodzie ale tylko kręgosłup i się wystraszyłam, ale przeszło na szczęście .... ja wizytę mam jutro i tez się nie mogę doczekać ;) a do Ikei zawsze chciałam pojechać ... najbliżej mamy Poznań albo Berlin ale mąż mówi ,że tam ze mną nie pojedzie bo kupie rzeczy ,które są nie potrzebne i wydam tylko kasę :D ale jeszcze go namówie kiedyś :)

No bo to tak jest w ikei :p. Zawsze sie wezmie cos niepotrzebnego i moj tez tak gada dlatego sie wachamy jesCze,bo w sumie z rzeczy dla dziecka tylko przesdzieradla i jakis jeden reczniczek moge dokupic a tak to raczej nic wiecej.

reklama
Do góry