reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

No a mysmy tez za bardzo nie pospali,sasiedzi mieli jakas impreze i o 1/2 w nocy nas obudzili :(
Siostrzeniec lezy,a przed chwila mama mi dzwonila ze i ona i moj tata i wymiotuja i maja biegunke :frown: Czyli mysmy ich pozarazali jednym slowem.I na Lilki urodziny nie przyjda.Do brata i jego zony pisalam,bo boje sie ze sie pozarazaja u nas, zwlaszcza ze 1.5 rocznego synka maja....Eh masakra,,,Lilka bedzie zawiedziona ale trudno.Prezenty nie uciekna.Tylko kazdy zdziwiony ze mnie nic nie chwycilo.I dobrze :)

reklama
Arusiowa brata córce ukradli telefon to powiedzieli ,ze telefon mało warty owszem przyjmą zgłoszenie ale żeby kupował nowy ,bo za jakiś czas sprawa ucichnie. A tata ma telefon wartości jakiś 3 tysięcy i odrazu się zajęli ;D choć też myślałam ,że oleja -bo to nie był napad ani nic tyle ,że babka go przywlaszczyla a jednak wiara w policję powraca ;)

Witam się i ja :)
Co do kobiet palących i pijacy MASAKRA!!!!! Ja ze nigdy mi palilam więc nie miałam żadnego problemu piłam okazyjnie Ale nie brakuje mi tego AZ TAK :p aczkolwiek czasami mam ochotę na małe piwko z sokiem no Ale nie wolno :)

Super ze telefon się znalazł !! Mój mówi ze to podcvhodzi pod przestępstwo i dostanie albo grzywną albo zawiasy :p

Bar bra trzymam kciuki!!!! :)

Ja też znalazłam kiedyś telefon w śniegu akurat nie był wyłączony zadzwoniłam do ,kochanie'i mówię ze telefon znalazłam i żeby albo podjechać po niego a okazało się ze na tym tel. Dziewczyna miała zdjęcia swojego dziecka od samego początku bo jej kompa wyczyscili i tylko tam te zdjęcia miała :) dostałam wino i rafaello od niej :)

Dziewczyny budzę się rano! A mój tak wisi nademna i mówi mi ,ej... miś chyba się polalas ' a ja mówię ze rano jeszcze nic nie piłam :D a on do mnie ,to czemu masz taka mokra plamę na koszulce' a ja na prawej piersi taka WIIEEEEEELKA mokra plama!
Pierwszy raz czułam takie cos...

My dzisiaj mieliśmy mieć LENIUSZKOWY dzień i leżeć ! Ale mój jeszcze do swoich dziadków chce jechać ...po południu :(

Powiesilam pranie, byłam w piecu rozpalić a teraz musiałabym się zacząć ubierać.... ale jest problem :( nie chce mi się, tak totalnie mi się nie chce jechać do mojej mamy na ten obiadek bleeeeeeeeee
Powiem Wam, że dobrze ze juz jutro jest pon i Zuzka idzie do przedszkola a M jedzie w świat.... chce mi się trochę być samej w domku :)
Muszę ogarnąć parę rzeczy a jak jesteśmy wszyscy razem to po prostu mi się nie chce hihi

Aaaaaaaaaaaaa i wiecie co? Chyba się szykuje wyprzedaż w next bo pojawiły się nowe śpioszki i bodziaki a stare gdzieś zniknęły ;) i dobrze bo czas pomyśleć o wyprawce...

Kkasia chyba Ty nie bedziesz wchodzic na lód? :p ja mialam wyslac meza z dziecmi,ale stwierdzilam,ze sam ich nie upilnuje na tym lodzie i tak myslimy co tu robic czy na spacer czy moze do ikea sie przejedziemy do poznania. Fanti od srody podobno mrozy idą a w sobote snieg ma padac,wiec trzeba wykorzystac ta pogode ;). Chociaz slyszalam tez,ze ponoc w kwietniu juz ma byc lato :p. Isia to macie prywatne przedszkole? U nas w panstwowym dzieci maja wolne do 7 stycznia. Ehh trzeba jakos wytrzymac :p. A ja dzis w nocy obudzilam sie z diwnym bólem kregoslupa,ktory promieniowal mi do brzucha a wiem,ze tak ponoc jest przed samym porodem i sobie zaczelam wkrecac. Ale po jakiejs godzinie udalo mi sie zasnac jakos. Juz sie nie moge wizyty doczekac. Jeszcze tydzien...

Volka mnie też dziś strasznie kręgosłup bolał w nocy jak przy porodzie ale tylko kręgosłup i się wystraszyłam, ale przeszło na szczęście .... ja wizytę mam jutro i tez się nie mogę doczekać ;) a do Ikei zawsze chciałam pojechać ... najbliżej mamy Poznań albo Berlin ale mąż mówi ,że tam ze mną nie pojedzie bo kupie rzeczy ,które są nie potrzebne i wydam tylko kasę :D ale jeszcze go namówie kiedyś :)

No bo to tak jest w ikei :p. Zawsze sie wezmie cos niepotrzebnego i moj tez tak gada dlatego sie wachamy jesCze,bo w sumie z rzeczy dla dziecka tylko przesdzieradla i jakis jeden reczniczek moge dokupic a tak to raczej nic wiecej.

reklama
Do góry