reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Wiosna pełną gębą u nas. Szkoda tylko że ja taka niepełnosprawna. Spacer był ale w połowie planu już dzwoniłam po mamę żeby po nas przyjechała. Od jakiegoś czasu coś mnie w pośladku pobolewało ale dziś to już nogę ciągnę za sobą. Myślałam że jakoś to rozchodzę Ale po przejściu nieco ponad 1km wymiękłam. A teraz już na dobre kuleje.
Młody teraz szaleje u babci na podwórku ma tu 3 kolegów z klasy plus dwóch co do babci przyjechali innej. A ja leżę na sofie z psem i czekam na kawę.
Niestety te prognozy mroźne i śnieżne widziałam już. Od środy niby -6 u nas ale w nocy a w dzień 0 i śnieg. Zobaczymy czy się sprawdzi.

reklama
Niech ten śnieg poczeka bo dopiero w środę będą okna i min myć :D
Ja ta moja zaś czuje tak nisko jak w szpitalu Ale wtedy była ulozona Dupka dol i lekarz mówił żE to normalne :p

Ja dalej w łóżku Ale mój mnie goni zebym się ubierala na kawę jedziemy :)

Maja i bronek :) ona zawsze się tak układa żeby się do brzucha tulic niemal jak kot.

Załączniki

• 1451223490427.jpg
    1451223490427.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 46
Witam sie i ja :)
Swieta, swieta i po swietach :p
U nas troche smutno, kolacje Wigilijna zjedlismy tradycyjnie ale nie bylo tak pysznie jak u mamy :D Na Paaterce tez bylismy, fajnie bylo, nastrojowo czulam sie jak w Polsce :)
W sobote tutaj wyprzedaze byly, troszke pokupilismy rzeczy i dla mnie i dla Alka i dla mojego :) Pozniej wstawie fotki ciuszkow.
Teraz blogie lenistwo, jutro juz pedze do pracy oj nie chce sie strasznie :) ale wlacznie z jutrem to zostalo mi tylko 15 dni pracy !! Takze juz prawie nic :)
Jak bylam w domku teraz przez te dni to moze mialam jeden skurcz a moze dwa i to tylko jak wychodzilismy z domu wiec raczej jest okej. Ruchy czuje ale teraz np leze i czuje go tak ekstremalnie niski jakby zaraz mial tam przez szparke wyjsc. Tak nisko, ze tam sie nawet brzuch ciazowy nie zaczyna :D a wizyta dopiero 5 stycznia (kilka z Was tez ma 5.01 :D) ale i tak sie nic nie dowiem pewnie.

Eh a ja sie taka ociezala czuje i " nabita" a prawie nic nie jadlam.Miete zaparzylam sobie.Lilka bedzie bez imprezy,moi rodzice odpadli a do bratowki dzwonilam ze u nas grypa zoladkowa,to tylko na doslownie chwile wejda,zloza zyczenia bo boja sie zarazic... U nas tez 13 stopni na polu...Mnie na razie gazy mecza ale to pewnie po kapuscie i grochowej :) Ale i tak taka strasznie spuchla sie czuje.

Volka przedszkole państwowe :) były zapisy na te dni wolne tzn między świętami a sylwestrem.... a ponieważ ja niedobra mama jestem to wpisalam Zuzke od pon do środy :) pewnie w całym przedszkolu będzie z 10 dzieci ale cio tam... niech sobie idzie, co ma robić w domku ;)
Edit ja też mam jakieś schizy że to może się zacząć lada moment, tzn poród i coś niedobrego może zacząć się dziać :/ rano przez chwilę brzuch bolał mnie jak na okres i trochę się wystraszylam : (
Fanti pewnie maluch Ci na jakiś nerw uciska i dlatego tak boli : ( ja też tak miałam ale na szczęście Bartuś już ułożył się inaczej....
MlodaMama kiedy przeprowadzka?
Manka no to odliczamy razem z Tobą te 15 nocy w pracy :) a w przyszłym tyg ile masz wolnego? W sylwestra pracujesz?
Cień Wielkiej Góry a jak się czują domownicy?

My wróciliśmy godzinę temu od mojej mamy z obiadu. Zjadłam kluski i kapustę :) było pycha a potem super ciasto :) mniam mniam
Mama zrobiła też gęś i rolady ale ochoty na mięso w ogóle nie miałam :( M stwierdził, że gęś była pyszna a mnie przypominała takiego nieudanego indyka z komedii amerykańskich jakiego pieką na święto dziękczynienia ;)

Isia maz w miare ok,poszedl do pracy,Lilka tak sobie,nie przejada sie,a siostrzeniec pojechal na bidul chorowac dalej,31 ma zas przyjechac.Drugiego odbieramy jutro.Najgorzej teraz moi rodzice,umieraja w domu :( A ja bąkami strasze :-DI tez mi tak dziwnie na zoladku...

reklama
Do góry