reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny trzymajciekciuki bi dziś robimy próbę i odlaczaja mi magnez i sprawdzamy czy będą skurcze wiec chwilowo będę bez niczego chociaż licze że będzie juz wogole ok ale żyły mi odpoczna trochę :)
Trzymamy mocno kciuki :)

Ja podobnie jak Bursztynek. :) Wczoraj rano na szybko ostanie pakowanie i porządki i koło 10 byliśmy już w drodze do moich rodziców. :)

Kobietki!!! Spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia zdrowych, wesołych i pysznych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych.

Trzymajcie się ciepło i do usłyszenia po świętach :*

Witam sie swiatecznie :)
Ja wczoraj zagonilam siostrzencow do sprzatania,wiec szybko dom byl ogarniety ;) Moj z rybami sie bawil i zupa rybna :) Potem szwagierka z facetem przyszli i dzialali w kuchni.Ok 18.30 mielismy Wigilie.Ale niestety potem szpital sie zrobil.Najpierw mojzaczal wymiotowac,niedobrze mu bylo i brzuch go bolal.Wiec zjadl niewiele i poszedl spac.A potem po kapieli moja Lilka zarzygala cala lazienke :baffled: Dalam jej krople mietowe i poszla spac.Po godzinie placz z pokoju,zarzygala cale lozko i podloge :baffled: Goraczki brak.Musialam cale lozko przebrac i ja.I o 23 prac wszystko...My w miedzy czasie gralismy w Eurobisness i szwagierka z facetem poszli po 23 do domu.A ja o 24 jeszcze pranie wieszalam...Ehh...Ale dzis spokoj.Cos musialo im zaszkodzic

Na 12 jedziemy do moich rodzicow na obiad :) A z Wigilii mamy wszystkiego na cala lodowke :)

Jedna co leżała że mną na sali to 28 tc Maluszek nie rośnie ona czarne wody płodowe i nadal pali mimo że lekarz zakazał wczoraj miała 4 dopplery dziś wzięli ją na porodowke na dłuższy zapis ktg i teraz się dowiedzielismy że wzięli ją na cesarke szkoda mi tego maluszka bo on nic nie winny :(

Wczoraj wychodziłam z Dino patrzę idzie kobieta 41lat ma już 5 dzieci. z 6 w ciąży. Pet w gębie piwo w ręce tel przy uchu . moim zdaniem takim kobietom powinni podwiązywać jajowody.
Bar nic nie poradzisz na głupotę ludzką. My dbamy o siebie dla naszych maleństw a serce się kraje jak widzimy takie rzeczy.

No ona też ma 4 w domu a w brzuchu 5 masakra tych dzieci szkoda a jeszcze gadalam nam że od 2 dni śni jej się jego twarz i że zmarł to ja zestresowalo zresztą jak każde badanie więc musiała iść zapalić wrrr dupe bym skopala

reklama
Witam się i ja . My wczoraj zostaliśmy na noc u teściów. Dziś na ten ślub -a potem znów do teściów pojedziemy. Małego tam zostawimy na te kilka godzin choć serce mi się kraja. .. ale nie chce go ciągac bo cały znów zakatarzony -dziś tylko je mleko wiec zeby idą dalej. Rano zobaczyłam ze przebiła mu się "trójka . Wiec na 16 na ten ślub pojedziemy ,potem zjemy obiad mąż wypije jakiegoś kielicha -dwa i będziemy wracać... chyba to zrozumieją państwo młodzi ..heh.

A co do palenia w ciąży to dla mnie tak samo patologiczne jak picie alkoholu.. świadome trucie i krzywdzenie dziecka. Ja sama paliłam z 10 lat ponad i nikt mi nie wmówi,że kie da się rzucić od tak... właśnie ,że się da ! Motywacja jest ogromna -nawet nie trzeba dyskutować ;) moje dwie koleżanki tez paliły w ciąży. . Jedna urodziła w 33 tygodniu (dzidzius przestał się rozwijac i za mało wód ) druga ma teraz termin na lutego jakoś. ..

Do góry